Smartbox O2
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
- Stály člen
- Dátum registrácie: 23 Sep 2013, 22:10
- Vek: 37
Smartbox O2
Zdravim mám otázku ostal mi doma od O2 smartbox je možné donho nahrať iný firmware ako je originál od O2.
0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Re: Smartbox O2
Pokiaľ ho neotvoríš a nezistíš, či je možný nejaký RX/TX prenos údajov (napr. nejaký "slepý/voľný" konektor/plôšky na DPS) ..Väčšinou majú len pripojenie len na GND/RX a TX na PC-port.
Je to zrejme rovnaké , ako u Orange (či iných) sat-prijímačov.. síce nemajú vyvedený konektor na zmenu základného SW mimo dekle , ale na fórach sa to dá nájsť s návodom, ako to obicyklovať náhradným alternatívnym softom... väčšinou sú to bežné prijímače - len s "napáleným" softom pre nejakú firmu bez prístupu k užívateľovi.. Tak že zmena je možná..
RU stránky mi boli mnohokrát nápomocné...
Je dosť pravdepodobné , že budeš potrebovať k PC - LPT či gameport zbernicu... s USB a nejakými prevodníkmi to nepôjde... a to sa už moc dneska nenosí...
Je to zrejme rovnaké , ako u Orange (či iných) sat-prijímačov.. síce nemajú vyvedený konektor na zmenu základného SW mimo dekle , ale na fórach sa to dá nájsť s návodom, ako to obicyklovať náhradným alternatívnym softom... väčšinou sú to bežné prijímače - len s "napáleným" softom pre nejakú firmu bez prístupu k užívateľovi.. Tak že zmena je možná..
RU stránky mi boli mnohokrát nápomocné...
Je dosť pravdepodobné , že budeš potrebovať k PC - LPT či gameport zbernicu... s USB a nejakými prevodníkmi to nepôjde... a to sa už moc dneska nenosí...
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
mr.dred: nebol by som az taky optimista. Nejake standardne sat. prijimace sa tak daju urobit, ale napr. mal som stary magio box a tam bol cpu, ktory bol specialne urceny na iptv boxy, bezal tam nejaky windows media spustany zo zabezpeceneho sifrovaneho uloziska. takze nemozne sa tam co i len dostat a nie este nahrat vlastny fw. Volajaky nemec sa v tom asi rok rypal a jediny pouzitelny vysledok bol ten, ze mozes pouzit hw komponenty a dosku vyhodit do smeti. A pouzit displej s tlacidlami, ktory riadil atmega88
1
1
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
-
- Stály člen
Chcel by som ho aspoň spojazdniť ako Bridge router ale akosi sa mi nedari nájsť túto funkciu
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
aha, az teraz som si pozrel, ze je to len router a nie iptv box.
Co je to bridge router? to znie ako oxymoron. Bud je to bridge, alebo router. bud to ma byt len prevodnik z jedneho typu pripojenia na ine, alebo to ma zaroven aj riesit nat, dhcp, firewall...
Co je to bridge router? to znie ako oxymoron. Bud je to bridge, alebo router. bud to ma byt len prevodnik z jedneho typu pripojenia na ine, alebo to ma zaroven aj riesit nat, dhcp, firewall...
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
..Ha to je naozaj router ??pocitujlasku napísal: ↑12 Júl 2024, 21:42az teraz som si pozrel, ze je to len router a nie iptv box
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
- Stály člen
O2 mi teraz menilo 4G anténu +router za 5G a preto ho chcem využiť ako wifi router aby mi zbytocne nelezal len niekde zapadnuty prachom.
0