Idete niekto pozrieť výstavu AUDIO VIDEO KINO v BA ?
https://www.audiovideokino.sk/
VÝSTAVA AUDIO VIDEO KINO
Moderátori: mirosne, Moderátori
VÝSTAVA AUDIO VIDEO KINO
0
-
martin knocik
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 23 Jan 2008, 00:00
- Vek: 34
- Kontaktovať používateľa:
Re: VÝSTAVA AUDIO VIDEO KINO
Rozhodne nejdem.
Rovnako ako nejdem na výstavu titánových hrncov alebo prezentáciu leštených p*dov.
Pzrite si radšej youtube kanaly ako Gear Gods Rigged, tam ukazuju ake realne vybavenie používaju profesionalni hudobníci. USB powerbanka na napajanie "maleho prenosneho vybavenia" je oblubený komponent ich technikov aj u "veľkych známych mien"

Rovnako ako nejdem na výstavu titánových hrncov alebo prezentáciu leštených p*dov.
Pzrite si radšej youtube kanaly ako Gear Gods Rigged, tam ukazuju ake realne vybavenie používaju profesionalni hudobníci. USB powerbanka na napajanie "maleho prenosneho vybavenia" je oblubený komponent ich technikov aj u "veľkych známych mien"
1
1
http://mkbci.com
FEL UNIZA 2015, Ing.
ľudstvo je vírus ktorý napadol Zem
nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí
FEL UNIZA 2015, Ing.
ľudstvo je vírus ktorý napadol Zem
nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí
Co maju "profesionalni hudobníci" spolocne s HiFi technikou ?martin knocik napísal: ↑26 Sep 2024, 12:28Rozhodne nejdem.
Pzrite si radšej youtube kanaly ako Gear Gods Rigged, tam ukazuju ake realne vybavenie používaju profesionalni hudobníci. USB powerbanka na napajanie "maleho prenosneho vybavenia" je oblubený komponent ich technikov aj u "veľkych známych mien"![]()
![]()
![]()
Kazdy tento druh (hudobnik vs. posluchac) sa vyskytuje na opacnej strane kablu.... a potrebuje inu techniku
0
veroudering sizni qoqishdi o toilalo oo latou olaga bumayad para sa laro sa isang makatarungang compensa el joc en una fira
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
V podstate nič! Profesionálny hudobník vie zahrať aj bez aparátu prípadne s "malým ozvučením vo veľkom priestore"... HiFi technika to vie akurát "verne" prehrať...
Dnešný "hudobníci" sú neskutočne náročný... napr. potrebuje mať za riťou 500W odposluch, lebo že sa ináč nepočuje.... čo je hluchý ako Beethoven??
Doprial by som vám niekedy ozvučovať (v malom) miestnu dychovku, či nejaký spevácky zbor s doprovodom a keď ti účinkujúci povie... na mňa mikrofón nedávaj, lebo nepoznám part, alebo sem tam zahrám falošne
Padal som mnohokrát do kolien
Máš 20 mikrofónov na pódiu k dispozícii - obsiahneš v pohode celé pódium s 10-timi účinkujúcimi a Tý, čo vedia spievať, alebo hrať sa schovávajú niekde v úzadí...Lebo ČO KEĎ... Ono sa to v sumáre stratí... ale keď si vypichneš do slúchadiel niekoho - "konkrétneho umelca", tak je to strach a hrôza..
Posledné roky už sme to s kolegom robili tak - že doneste si "pódiovku s efektami a inými potrebnými fičurinami" a my Vás dopojíme z vašeho mixu len von na patričný výkon... a tie 4 -5 kW boli na naše podmienky v meste dostačujúce..
Chvála bohu "už sme slabí " ľudia sú hluchý a my starí ... tento rok možno ešte na Silvestra rozložíme tie naše "bedínky" ale potom už nie... za tých pár šupov, čo sme to pre mesto v rámci loajality robili už ďalej sa nemienim toho zúčastniť... nech si zavolajú niekoho "mladšieho a hlavne s výkonnejším aparátom"!! A Za Drahšie...
1
1
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Ja tam idem popozerať kvalitu CNC výroby a tých netopierov čo počujú aj 30kHz .
Hlavne ma zaujíma Slovenský výrobca bední 2A acoustic z Kysúc . Minulý rok im tam bohovsky hrali bedne
https://www.2a-acoustic.com/sk/speakers/rsb-6
Hlavne ma zaujíma Slovenský výrobca bední 2A acoustic z Kysúc . Minulý rok im tam bohovsky hrali bedne
https://www.2a-acoustic.com/sk/speakers/rsb-6
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 9 Odpovedí
- 3283 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa brano268