Kábel odpajat ip kamery
Moderátori: mirosne, Moderátori
Kábel odpajat ip kamery
Zdravim potrebujem radu mám natiahnuty Ethernet kábel cat 6a zemou v chranicke a keď pripojím hocijakú kameru tak sa mi často odpajaju ip kamery na tomto kábli. Koncovky mám beznastrojove od Digitus
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
Re: Kábel odpajat ip kamery
pricin to moze mat niekolko. Nemaju tie kamery nejake logovanie?
moze to byt rusenim, alebo prilis dlhy kabel a na konci pri kamerach pada pri zatazi napatie pod min. napajacie napatie tej kamery.
moze to byt rusenim, alebo prilis dlhy kabel a na konci pri kamerach pada pri zatazi napatie pod min. napajacie napatie tej kamery.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
Kabel ma dlzku cca 18m. Mam aj dlhsi kabel ktory ma 37m a tam mi problem nerobi a ethernet kable niesu tahane blizko elektrickeho vedenia
0
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 31 Júl 2014, 05:27
- Vek: 43
Zdravím,
nejako som neporozumel popisu zapojenia, tie kamery sú nejako zapojené na jednom kábli?
0
Ku každej ip kamere ide jeden kábel .S patch panelu idú do poe Switche. Problém mám len na jednom kábli že keď tu zapojím rôznu kameru tak pri prehrávaní záznamu vidno kedy kamera nenahráva.
0
- taphome
- Stály člen
- Dátum registrácie: 27 Feb 2023, 12:05
- Vek: 64
Nehnevaj sa, ale na to že si od Žiliny používaš zaujímavý Slovenký jazyk. Kamery sa odpájajú, znamená, že nie sú identifikovateľné v systéme? Lebo potom píšeš že nenahrávajú.....
1. Treba testerom pozrieť celú káblovú trasu od kamery po patch panel.
2. Kamera je široký pojem: výrobca, ?MPx, typ rekordéru a switchu, či je tam plná kompatibilita.
3. Kameru treba pripojiť napriamo ku switchu na port, ktorý používaš pre túto trasu.
a.t.ď. - je toho na laborovanie dosť!
1. Treba testerom pozrieť celú káblovú trasu od kamery po patch panel.
2. Kamera je široký pojem: výrobca, ?MPx, typ rekordéru a switchu, či je tam plná kompatibilita.
3. Kameru treba pripojiť napriamo ku switchu na port, ktorý používaš pre túto trasu.
a.t.ď. - je toho na laborovanie dosť!
1
1
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 9 Odpovedí
- 2893 Zobrazení
-