Zdravim vedel by mi niekto niekoho odporucit kto by vedel navrhnut jednoduche dps a rovno aj vyrobit . Potrebujem vytvorit dosku pre 6x redukciu pre opticky, bezkontaktny a plavakovy spinac, 6x dallas18B20
aby nemusel cvakat konektory a pajkovat na kabliky Nieco podobne k tomuto kde budu len prepojene konektory medzi sebou.
Navrh a vyroba DPS
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Navrh a vyroba DPS
Ahoj, podla tohoto zadania by som teda nevedel vyrobit DPS. Nakresli schemu, skicar, rukou. Ako su prepojene tie konektory ? ktory s ktorym ? na obrazku mas gulas 3 pin a 4 pin...
Tak DPS je malickost, ale skor si myslim, zeby si to mal rychlejsie na univerzalnom DPS
Tak DPS je malickost, ale skor si myslim, zeby si to mal rychlejsie na univerzalnom DPS
0
- Andrej152
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 29 Júl 2013, 12:49
- Vek: 23
Viem ze je to banalita navrhnut ten plosny spoj - ak nahodou tak nemam problem, ale skus sa popozerat najprv po rieseni od phoneixu - robi krasne radove pruzinove svorky ktore maju napajanie pre snimac a signal, ktory ma osobitny vystup, myslim ze sa to vola PTIO 1,5/S/3 napajanie je spolu prepojene hrebenom
v skole sme to teraz implementovali na projekty s plc, zatial super.
v skole sme to teraz implementovali na projekty s plc, zatial super.
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 47
No tak toto nie je pre hobby. Skor do vyroby, kde to na seba aj zarobi.
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 12 Odpovedí
- 1430 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa jirka.jirka.
-
- 9 Odpovedí
- 1520 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa Merak
-
- 7 Odpovedí
- 2450 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa pablox
-
- 6 Odpovedí