wifi bez internetu
Moderátori: mirosne, Moderátori
wifi bez internetu
Potrebujemradu mam router asus AX88u + AC58U ktore isli v poriadku az do urciteho dna ked mi prestal ist internet cez wifi. Skusal som resetovat vsetky routre doma ale problem sa furt opakuje hlavne na asus routeroch. Zapojenie mam takto hlavny router Zyxel (provider O2) →Asus RT-AX88U→RT-AC59U.
Wifi na zyxel ide v poriadku len na asus robi problem.
Wifi na zyxel ide v poriadku len na asus robi problem.
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
Re: wifi bez internetu
tie RT mas ako zapojene a nastavene?
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
Nemozes pokracovat v povodnej teme? Tam si akosi "zabudol" odpovedať. Čakaš že niekto ma vešteckú guľu?
0
oba asusi su nastavene ako bridge mode a vsetko je nastavene ako predtym len teraz to sproste nejde. Cez kabel idu a wifi som skusal nastavit ako ma vacsino ludi a tiez nejde.
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
A co sa stalo v ten urcity moment? nejaka aktualizacia?
Teraz mi tak napadlo, ak ti ethernet ide, ale na wifi sa pripoji a nejde internet, alebo nahodne vypadava signal, tak to zvykne byt odchadzajucim napajacim zdrojom. Ethernet ide bez najmejsich problemov az kym neoddide adapter uplne. A dalsim signalom moze byt to, ze zacne blbnut aj reset do default nastaveni - nie vzdy sa podari.
Teraz mi tak napadlo, ak ti ethernet ide, ale na wifi sa pripoji a nejde internet, alebo nahodne vypadava signal, tak to zvykne byt odchadzajucim napajacim zdrojom. Ethernet ide bez najmejsich problemov az kym neoddide adapter uplne. A dalsim signalom moze byt to, ze zacne blbnut aj reset do default nastaveni - nie vzdy sa podari.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
-
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 23 Dec 2024, 07:59
Skúsili ste pripojiť iné zariadenie priamo k smerovaču Asus, aby ste skontrolovali, či je problém so samotným smerovačom?
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 2 Odpovedí
- 25582 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa Edgar
-