Zásielka z GB mi raz prišla tak rýchlo, že mi to časovo nevychádzalo ani keby to išlo z GB priamo tu cez TGV

Zásielky z PL sa zrazu zaseknu niekde vo Varšave, potom dlho nič, niekedy aj týždeň sa nič nedeje.
Moderátori: mirosne, Moderátori
Pretože tá zásielka ide tak či tak z Číny, ale s prekladiskom v Poľsku. Je to kôli legislatíve.
Podľa mňa a mojich "skúseností"Victorio napísal: ↑26 Feb 2025, 14:19nedávno som objednal "vec" z CZ firmy, ktorá deklarovala že to dodá do 1-2 dni. pre istotu som objedna z číny z Ali, z Ali prišlo o dva dni skôr , rozumej z CZ to išlo 3 týždne, s tým, že to dodával pre CZ firmu oficiálny distribútor Brother. Najlepšie je, že prišli od oboch presne rovnaké "veci" v rovnakom sáčku, = rovnaký zdroj
Za posledné cca 3 mesiace som mal asi 40 balíkov z Alíču. Všetky mi boli odoslané z Nederland. Z Maďarska mi chodili asi tak pred cca rokom, teraz už nie. Možno je to dané regiónom doručenia. Netuším.pocitujlasku napísal: ↑26 Feb 2025, 12:50ja to pozeram cez tracking, tam je vidiet aj krajinu. Zo zaciatku to chodilo aj cez Holansko, ale teraz uz len Madarsko
nie všetky idú cez Budapest . ja dostávam skorej cez Holandsko ako cez Maďarskopocitujlasku napísal: ↑26 Feb 2025, 09:58Milos66: no neviem, mne zasielky z ciny chodia cez Madarsko a tam sa zdrzia max. 1-2 dni. Asi zalezi, co sa posiela a ci to ide lodou, alebo letecky.