Acedurky
Moderátori: mirosne, Moderátori
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Re: Acedurky
Naparádu... v rýchlo-panelákoch to nebola žiadna zvláštnosť po 30+ rokoch... 
Acedurka v stupačke - aspoň teda u nás, kde sa na "Oceľových konštrukciách" (fabrika pre široké okolie) vyrábali bytové jadrá, bola len na rozvod a zopínanie centrálneho ventilátora umiestneného na streche... Po min. 10 rokoch už to nefungovalo, alebo to schválne odpojili, lebo ten strešný ventilátor svojim hlukom tie vrchné byty otravoval... Nedávno syn prerábal takýto komoš-byt a bolo to ešte aj pod šťavou zo spoločného "chodbového" rozvodu
K tomu rozvodu z "technológie" sa vyjadriť neviem... je to iná parketa...Ale keby tam boli pod skrutkami "očká" a drôt nebol pri odizolovaní poškodený a hlavne preťažený, tak by to určite ináč vyzeralo

Acedurka v stupačke - aspoň teda u nás, kde sa na "Oceľových konštrukciách" (fabrika pre široké okolie) vyrábali bytové jadrá, bola len na rozvod a zopínanie centrálneho ventilátora umiestneného na streche... Po min. 10 rokoch už to nefungovalo, alebo to schválne odpojili, lebo ten strešný ventilátor svojim hlukom tie vrchné byty otravoval... Nedávno syn prerábal takýto komoš-byt a bolo to ešte aj pod šťavou zo spoločného "chodbového" rozvodu

K tomu rozvodu z "technológie" sa vyjadriť neviem... je to iná parketa...Ale keby tam boli pod skrutkami "očká" a drôt nebol pri odizolovaní poškodený a hlavne preťažený, tak by to určite ináč vyzeralo

0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
To už je taká klasika, takéto nieco sa dá predpovedať už z telefonátu, napríklad keď niekto volá že mu nejde sporák
Nedávno som bol privolaný na nefunkčný sporák, v stupačke ma čakal takýto chrumkavý skvost
Smutne je, že inštalácia v takomto stave niekedy ani nie je to najhoršie, s čím sa môže človek stretnúť.. najmä ak príde na rad oprava po domácich majstroch ktorým pomohol zub času 

Nedávno som bol privolaný na nefunkčný sporák, v stupačke ma čakal takýto chrumkavý skvost

0
Nič nevydrží dlhšie ako dočasné riešenie.
- Merak
- Moderator
- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 45
svetelná signalizácia
svieti červená - problém
svieti zelená - no problém
4

život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať