R.I.P. Ing. Ján Meravý
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
- Stály člen
- Dátum registrácie: 21 Okt 2011, 21:37
-
- Power user
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 00:00
- Vek: 72
Re: R.I.P. Ing. Ján Meravý
Úprimnú sústrasť !
(Kto to bol z tunajšieho kolektívu ?)
(Kto to bol z tunajšieho kolektívu ?)
0
Druhotriedny nadriadený si nikdy nevyberie prvotriedneho ale treťotriedneho podriadeného.
- Merak
- Moderator
- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 45
z tunajšieho kolektívu nikto
ale v elektro svete niekto
0
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
-
- Power user
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 00:00
- Vek: 72
Keď nikto nereagoval, tak som si pozrel, kto to bol. Ale ďakujem za reakciu !
0
Druhotriedny nadriadený si nikdy nevyberie prvotriedneho ale treťotriedneho podriadeného.
Rano som si to všimol,ale nemal som čas reagovať.
Takých ludí, ktorí dokážu napísať akúkoľvek knižku tak,aby bola zrozumiteľná aj pre laikov nie je veľa,ale on bol jediným z nich.
Často sa spomínali jeho publikácie aj na našom fóre,ak išlo o nejaké normy a predpisy . Určite mnohí majú jeho knihy doma,a čerpajú z nich mudrosti.
Nuž , škoda dobrého človeka, ešte mohol určite odovzdať veľa svojich vedomostí,bol ešte vo veku,kedy si mal užívať dochodok,no niečo bolo asi silnejšie ako jeho duša...
... a vyplo istič.
Česť jeho pamiatke.
Takých ludí, ktorí dokážu napísať akúkoľvek knižku tak,aby bola zrozumiteľná aj pre laikov nie je veľa,ale on bol jediným z nich.
Často sa spomínali jeho publikácie aj na našom fóre,ak išlo o nejaké normy a predpisy . Určite mnohí majú jeho knihy doma,a čerpajú z nich mudrosti.
Nuž , škoda dobrého človeka, ešte mohol určite odovzdať veľa svojich vedomostí,bol ešte vo veku,kedy si mal užívať dochodok,no niečo bolo asi silnejšie ako jeho duša...
... a vyplo istič.
Česť jeho pamiatke.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.