VCR Panasonic NV-HD35EG
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
jaroslav123456
- Stály člen

- Dátum registrácie: 31 Jan 2022, 23:48
Re: VCR Panasonic NV-HD35EG
Tie piny ktoré som meral sú 16a 17 na sekundary a medzi nimi som nameral 0 ohm. Ak som teda dobre meral tie piny lebo na scheme je to popísané trošku ináč.
0
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Zdroj "cuká" keď je prúdove, alebo napäťove preťažený... Treba skontrolovať výstupné napätia na výst. konektore a zvlnenie (osciloskopom). Pri strate filtr. kapacity niektorej vetvy dochádza k napäťovým špičkám, alebo prúdovým preťažením do napájaných obvodov k vypínaniu ochrán zdroja - cykluje.jaroslav123456 napísal: ↑31 Okt 2025, 19:43ak som meral nejaké napätia zasa na zdroji stale niečo v ňom cuká
A že si HEATER napätie nameral také malé - to môže byť aj chyba meráku... s tak vysokým kmitočtom 50 kHz + by mal asi aj NF voltmeter problém... trafo má len pár závitov na tom vinutí - ohmmeter ukáže NULU.
(A čo sa snaží napovedať AI ?? Ja som s ňou neni kamarát).
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
jaroslav123456
- Stály člen

- Dátum registrácie: 31 Jan 2022, 23:48
Dobrý deň pán dred prosím vás poradili by ste mi nejaké lepšie drahšie mazivo na mechaniku a plasty niečo ako bolo to mazivo morlytone grease mor265 čo používal panasonic....pán dred kúpil som si v bazare sanyo VHR-3100EE len tak pre zábavu je tam problém že nechce pri režime zasunutej pásky do vnútra pretačať dozadu niečo vždy cvakne a nepretača aj začne motor sa rozbehne ale po 2 sukundach vypne cvakne....dopredu funguje aj dozadu keď je páska navinuta okolo bubna viem že nie ste veštec ale či to môže byť mechanicky problem alebo nejake snímače alebo niečo iné ináč prehrava v pohode skúsil som aj schválne kazetu bez pásky či to nemôže byť tým že capstan motor nevládze ťahať ale robilo to aj tak a je tam problém aj s tlačidlami reagujú až na niekolky krát stláčania ...posielam vám aj fotky tej mechaniky
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 279 Odpovedí
- 39288 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa mr.dred
-