Ahojte,
mam zaujimavy jav na telefone.
Prvych hornych 10 mm touchscreenu mi touchscreen niekedy nereaguje na dotyk. Tak som si myslel ze je to scren protectorom. Ale skor nez som ho odstranil, som si stilahol touchscreen tester apku a tam krasne vsetko funguje, screen reaguje na kazdy dotyk v kazdom bode na celej obrazovke. Tam je screen bezchybny.
Dnes som z outlooku chcel odoslat spravu ikonka odoslania je uplne v pravo hore v rohu a ani za nic na svete sa to nedalo odoslat.
Tak som rychlo otvoril touchscreen tester a tam krasne vsetko fungovalo.
Zase som sa vratil do outlooku a tam vpravo hore zase nic - "dotyk mrtvy". Ale len v tej oblasti. Inde je to OK. Sprava sa da dalej pisat.
Az po asi 20 kliknuti rozncych variacii pohybom prsta, mi to konecne odoslalo.
Mate/mali ste niekto podbny problem?
Robi mi to aj Whatsap. Ked hladam v zozname komu nieco poslat a pisem jeho meno tak sa to okienko objavi hore a ak potrebujem opravit prekplep na zaciatku slova tak ani za nic na svete neviem dostat kurzor na zaciatok slova. Musim cele slovo vymazat.
Zatial tieto dve apky mi to robia. Inde som si to zatial nevsimol (tieto dve appky hlavne vyuzivaju hornu cast screenu)
Blbne mi touch screen na Samsung S20 FE 5G
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
romiadam
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 49
Blbne mi touch screen na Samsung S20 FE 5G
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
-
romiadam
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 49
Re: Blbne mi touch screen na Samsung S20 FE 5G
Este to robi obcas aj Samsung internet.
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
-
lorettahouston
- Okoloidúci

- Dátum registrácie: 03 Nov 2025, 04:33
- Kontaktovať používateľa:
I’ve actually experienced something similar before. If the touchscreen tester shows everything working fine, it’s probably not a hardware issue — more like how certain apps handle touch zones near the top (especially with status bars or gestures).
0
Vypni a znova zapni telefon, nie restart,a nie uspat, aj potom to robi? Pri kazdom zapnuti sa totiz OP system kontroluje a koriguje nastavenia displeja ked vie.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok