Ahojte,
Zhanam UM3561. Ma ho GM Electronic CZ, ale tam asi umreli. Vsetci.
Od rana mi neberu telefon ani na eshope ani na predajniach. Obavam sa nieco objednat ak neberu nikde telefony... ani eshop, ani technicka podpora, ani velkoobchod, ani v kamennych obchodoch, len vsade zvoni a zvoni ....nechapen, zeby krachli
Chcel som so synovcom zbastlit cez tento vikend policajnu sirenu s UM3561 a ma ho len GME.cz alebo cina ale to do vikendu neride.
Nemate ho niekto doma v sufliku a sa vam tam len vala?
Alebo neviete poradit (co mate skusenosti z minulosti)
Ak u tovatu pise ze dostupny na predajniach tak to nemozem objednat cez e-shop a musim ist do predajne? Vsade inde je napisane ze dostupne v eshope a na troch predajniach. Tooto nechapem. Potrebujem to dorucit do piatka, tak nechcem aby sa to kvoli tomu jednemu komponentu (cakat kym to poslu na eshop) zdrzalo.
Zhanam UM3561 - policajna sirena
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
romiadam
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 49
Zhanam UM3561 - policajna sirena
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
- straciam
- Zaslúžilý člen

- Dátum registrácie: 06 Jan 2009, 00:00
- Vek: 40
Re: Zhanam UM3561 - policajna sirena
napis mi do spravy, zajtra ti ho mozem poslat packetou...
0
Ponukam vysokokvalitnu 3D tlac na SLA tlaciarni Anycubic Photon.
No password, no problem.
Ins-piration
No password, no problem.
Ins-piration
-
romiadam
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 49
Re: Zhanam UM3561 - policajna sirena (uz ho mam)
Touto cestou sa chcem velmi pekne verejne podakovat uzivatelovi straciam, nakolko mi ten IO bez vahania poslal a uz dorazil do packeta boxu. Zajtra sa vyzdvihne (dnes nebol cas).
straciam, dakujem velmi pekne. A mozeme so synovcom bastlit cez vikend (dat to na DPS).
straciam, dakujem velmi pekne. A mozeme so synovcom bastlit cez vikend (dat to na DPS).
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok