Uhádni, čo je na foto II
Moderátori: Merak, Moderátori
Re: Uhádni, čo je na foto II
nie je to o detailoch...
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
predávajúci na bazoši odkial máš tú fotku píše, že gramec má kryt z Project1. To by mala byť tá zvláštnosť?
Tu je originál inzerátu:
https://elektro.bazos.sk/inzerat/148836 ... nc-500.php
Tu je originál inzerátu:
https://elektro.bazos.sk/inzerat/148836 ... nc-500.php
0
-
dudoo
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 31 Júl 2014, 05:27
- Vek: 44
Napadajú ma 2 veci, keďže nepoznám typ tohoto gramca.
1. Prenoska je renderovaná v 3D programe (resp. celý gramec lebo tam nesedí geometria).
2. Osa ramienka má tie frézované medzery tak otočené, že v štart polohe sú už na doraz vzhľadom na pomyslný pohyb ramienka smerom k stredu taniera.
Ok, tak som prehral, no čo už
1. Prenoska je renderovaná v 3D programe (resp. celý gramec lebo tam nesedí geometria).
2. Osa ramienka má tie frézované medzery tak otočené, že v štart polohe sú už na doraz vzhľadom na pomyslný pohyb ramienka smerom k stredu taniera.
Ok, tak som prehral, no čo už
0
Vyhral si...
1. je správne, bol to trochu chytak...
Je to renderovany obrázok, je to práca manželkinho synovca. Robil to len podľa fotografii, takže preto tie nepresnosti. Bola to jedna z jeho prvých prac. Teraz sa venuje 3d vizualizácii profesionálne.
Viacej na stránke
https://www.behance.net/gallery/2897900 ... ualization
O tom inzeráte som netušil , ale foto použil jeho...
1. je správne, bol to trochu chytak...
Je to renderovany obrázok, je to práca manželkinho synovca. Robil to len podľa fotografii, takže preto tie nepresnosti. Bola to jedna z jeho prvých prac. Teraz sa venuje 3d vizualizácii profesionálne.
Viacej na stránke
https://www.behance.net/gallery/2897900 ... ualization
O tom inzeráte som netušil , ale foto použil jeho...
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
Mne padlo do oka to, že typ ramienka je pre magnetodynamickú prenosku VM, ale na obrázku,
je tam prenoska VK...
je tam prenoska VK...
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Aj tak by bola čierna a nič by nebolo vidno, lebo keď ju fotil, tak práve zhasla lampáš. 
1
1
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Tak ma napadlo, ci by niekto vedel , co je to za skoro 50 rocnu schemu , velmi lahke
´ vlastne ani nie schemu ale rozlozenie suciastkou .
0
čo by to mohlo byť ?,
ja viem
, je to iba cast komponentu, neskor poslem dalsi detail
ja viem
0
0
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Raz som objavil zdroj s názvom "VIAZA" .. aj ten mal podobnú koncepciu..Ale nie je to presne ONO!
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Par zdrojov som uz videl , ale nikdy tak zenerku ako referencny zdroj na tom OZ , nuz je to ten klasicky "cinsky" ...
0
Naposledy upravil/-a Amaterr v 17 Nov 2024, 08:17, upravené celkom 1 krát.
- purdo
- Stály člen

- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 55
- Kontaktovať používateľa:
... tam je ale dioda v spetnej vazbe OZ napajana konst. prudom a tu konstantnym napetim... efekt to ma ale rovnaky.
0
Naposledy upravil/-a purdo v 17 Nov 2024, 09:39, upravené celkom 1 krát.
Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
Myslieť, znamená hovno vedieť
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Musí tam byť dosť veľký krúťák podľa "ošľahania" - že by volnobežka na štartéri?
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
bohati anglicania si mohli davat ako referencie OZ ,schema je stara skoro 50r , co som este ja videl , tak referencie ako nejake sklo , ja teda pred 50rokmi OZ urcite nie , MAA725 stala okolo 200kcs, myslel som operacne v beznych zdrojoch co sa roky prezentuju , v AR boli odkukane clannky zo zapadnych casakoch a pisalkovia to davali ako nieco super , nuz zapojeni je naozaj vela roznych ale moc sa neprezentovali ..,my sme davali zenerky , asi som to zle napisal , nevidel som v prezentovanych , roznych uz poskladanych , ale nevravim , ze nie su ...
1
1
Haha simultánka na téme 
To biele okolo je zrejmé polystyrén kvôli tepelnej izolácii, takže tipujem nejaké čerpadlo,alebo niečo s tepelnej techniky.
Tá rozeta pripomína reťazovú pílu,ale to je blbosť ,ani v Grónsku nezateplujú motory
To biele okolo je zrejmé polystyrén kvôli tepelnej izolácii, takže tipujem nejaké čerpadlo,alebo niečo s tepelnej techniky.
Tá rozeta pripomína reťazovú pílu,ale to je blbosť ,ani v Grónsku nezateplujú motory
0
čo by to mohlo byť ?,
ja viem
, je to iba cast komponentu, neskor poslem dalsi detail
[/quote]
Krokovy motor?
[/quote]
aaano !, uhadol si
,
nebudem to natahovat, tachometer z Mercedesu Vito,
v strede rotor magneticky, okolo dve cievky, a prevod s pruzinkou, ktora po vypnuti vrati rucicku rychlomeru na 0
inak k jednej z cievok bol preruseny privod tak to nemeralo rychlost, inak dost blba konstrukcia pre servis, privod k displeju sa lahko odtrhne tj paskovy vodic lepeny nie pajkovany a dat to spat do poriadku je narocne
ja viem
[/quote]
Krokovy motor?
[/quote]
aaano !, uhadol si
nebudem to natahovat, tachometer z Mercedesu Vito,
v strede rotor magneticky, okolo dve cievky, a prevod s pruzinkou, ktora po vypnuti vrati rucicku rychlomeru na 0
inak k jednej z cievok bol preruseny privod tak to nemeralo rychlost, inak dost blba konstrukcia pre servis, privod k displeju sa lahko odtrhne tj paskovy vodic lepeny nie pajkovany a dat to spat do poriadku je narocne
1
1
Dlho tu nič nebolo,tak skúste , čo je toto?
0