Zdravím, nakoľko mi v poslednej dobe pribúdajú požiadavky na odstránenie závad v komunikačných rozhraniach typu CAN, RS485, PROFINET atď, uvažujem nad kúpou scopemetra fluke 125b (nový model s farebným displejom) ktorý má okrem iného práve funkciu BUS HEALTH.
Tiež je pre mňa zaujímavá funkcia nahrávanie a export údajov cez bluetooth do mobilu alebo na sd kartu.
Má niekto reálne skúsenosti z praxe s týmto prístrojom?
Na iných fórach a na youtube je málo informácií, vačšinou len všeobecné info.
Fluke 125B
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- Merak
- Moderator
- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 44
Re: Fluke 125B
robím s týmto osciloskopom, ale používam ho na analýzu siete
mám v ňom zapojený WiFi adaptér a cez wifi si ho pripájam k NTB, v ktorom mám softvér, pomocou ktorého si sťahujem dáta z prístorja
mal som v ňom určitého času aj microSD kartu, do ktorej som si sťahoval dáta, ale mal som problém, že samotný prístroj sa tváril, že nahráva do karty, no sťahoval do vnútornej pamäte, tak som ju vytiahol
mám v ňom zapojený WiFi adaptér a cez wifi si ho pripájam k NTB, v ktorom mám softvér, pomocou ktorého si sťahujem dáta z prístorja
mal som v ňom určitého času aj microSD kartu, do ktorej som si sťahoval dáta, ale mal som problém, že samotný prístroj sa tváril, že nahráva do karty, no sťahoval do vnútornej pamäte, tak som ju vytiahol
0
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
Re: Fluke 125B
Nebolo by lepšie niečo také to ? https://eshop.foxon.cz/lv/p/profitrace- ... -dp-tester
0
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !