gsm mudul 4g
Moderátori: mirosne, Moderátori
gsm mudul 4g
Ahoj,použival som doteraz alarm s prezvananim s modulom sim 900A.Operator bude čoskoro vypinat 3g a už posiela aj nove sim.Predpokladam ,že mi to už v novej sieti nebude fungovať.Moja otazka je,ako sa to da čo najjednoduchšie nahradiť /modul/ aby to fungovalo.
Zlúčenie duplicitných tém.Nevytváraj prosím duplicitné témy. upravil: 7.11.2023 mirosne
Zlúčenie duplicitných tém.Nevytváraj prosím duplicitné témy. upravil: 7.11.2023 mirosne
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
Re: gsm mudul 4g
prezvananie a sms funguju v 2G sieti, to bude funkcne aj na starych mobiloch/gsm zariadeniach. Jedine co nebude funkcne je internet. Modul sa vie sam prepnut na 2G, ak nie je pritomne 3G, takze nic riesit nemusis
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
aká je tam simka ? bude ti nová kompatibilná veľkosťou ? ( mám starú SE K-750i a nemôžem ju používať . nové kartičky sa nedajú používať . rozmerovo sa ešte dajú cez adapter , ale rozmeri a počet kontaktov sa nezhoduje )
0
Enigma samozrejme že sa dajú, ešte mi neprešla rukamy simka čo by nešla v starom telefone.
Ono nezáleží na pocte kontaktov využíva sa iba 6.
Ono nezáleží na pocte kontaktov využíva sa iba 6.
0
Nieje to to isté ale mám k530i môžem skúsiť, aj ked uplne relevantne to nebude predsa je to iny model.
0