Známa konštrukcia detektoru PI 2010 sa dosť osvedčila a tak som sa rozhodol urobiť malé zmeny v obvode napájania a hlavne zmeniť DPS na 90x100 mm. Pracuje naozaj dobre a s batériou 20V vydrží veľmi dlho.
Impulzný detektor kovov
Moderátori: mirosne, Moderátori
- purdo
- Stály člen

- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 55
- Kontaktovať používateľa:
Re: Impulzný detektor kovov
Pekna praca
skoda, ze si nepouzil obojstrannu DPS, tie propojky tomu kazia inak pekny vzhlad.
0
Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
Myslieť, znamená hovno vedieť
Nuž také boli možnosti, ale na funkciu to nemá vplyv. To iba ak by sa dali vyrobiť DPS do Číny.
0
Tiež som jeden pulzák zostrojil. Uvažoval som aj nad týmto, ale nakoniec vyhral Iránsky Felezjoo.
Doporučujem, dá sa s ním pekne vyhrať. Ak si z N/DCA, ozvy sa, môžme porovnať.
Doporučujem, dá sa s ním pekne vyhrať. Ak si z N/DCA, ozvy sa, môžme porovnať.
0
Tá tvoja konštrukcia je pomerne jednoduchá a tak by ma zaujímal dosah
s cievkou priemer 210mm na mosadznú mincu priemer 30mm. Jato mám zatiaľ len na stole nemám to zkompletované, ale dosah pri zmieňovanej cievke mám na mincu asi 30cm. Som s N/DCA. Zaujímalo by ma čo také jednoduché zariadenie dokáže v oblasti stability signálu ,mineralizácia, vyrušenie hliníku, prípadne iné finty,
s cievkou priemer 210mm na mosadznú mincu priemer 30mm. Jato mám zatiaľ len na stole nemám to zkompletované, ale dosah pri zmieňovanej cievke mám na mincu asi 30cm. Som s N/DCA. Zaujímalo by ma čo také jednoduché zariadenie dokáže v oblasti stability signálu ,mineralizácia, vyrušenie hliníku, prípadne iné finty,
0
Je to jednoduchšia konštrukcia, preto som si ju aj vybral. Sú tam veľké možnosti rôzneho nastavenia. Dosah je dostatočný, tých 30cm na mincu určite. V teréne som ale s ním moc nechodil, aj to bolo pred 4 rokmi. Na internete je veľa videíí ako fuguje, aj postupy pri výrobe.Inak, poslal som ti súkromnú správu, Som z DCA, ak budeš mať niekedy chuť a čas, možeš prísť pozrieť. Miesto na test mám.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok