Tiež to mám v robote

Tak nakoniec to majú všetci tak spravené

Moderátori: mirosne, Moderátori
Tiež to mám v robote
Keď má miesto , prečo nie ? Na aute máš tiež maximálku 180km a chodíš po meste 50 km ...
mikyno233 napísal: ↑19 Jan 2025, 18:36Amaterr Ak si narazal na siemens tak neni 3 fazovy a je ozaj malinky.mam natiahnuty v garazi obvod specialne na to s istenim 10A a skusim to nejako ozaj napratat do nejakej rozumnej krabicky len cakam kedy pride zdroj zciny.inak rozmyslal som ci namiesto ochrany istica nedam radsej dve tavne poistky?za siemens 10A a za modul mam odpojovac doma do ktoreho by som dal poistku zalezi od toho ci by som meral..1A 5A a podobne .nebolo by to rozumnejsie?len tak preistotu
Ano presne to je inteligentny zdroj
Primarný prúd (230V) toho SIEMENSA je 1,9A , poistka je v zdroji tak netreba ho špecialne istiť , ale keď chceš , tak 10A a pre pokoj duše by som dal poistku na výstup z SIEMENS a dimenzovanú na max prúd toho DC/DC BOOSTu . Ochranu napájaného obvodu robí ten BOOST .
Neviem čo si si objednal za boost ,ak viac ako 10 A , tak by som tam dal tú 10A poistku . Na výstupe z boostu poistku netreba , ten boost má reguláciu prúdu s prúdovým obmedzením . V prípade skratu ten boost obmedzí prúd do záťaže . Dôležité je aby bol nastavený , ak pôjde na max , tak ti nepomôže nič .mikyno233 napísal: ↑19 Jan 2025, 21:01Ved ja som pisal ze 10A poistku dam ZA siemens ..cize vystup zneho.a za dc modul dam poistku podla toho co budem napajat lebo mam odpojovac do ktoreho vlozim poistku aku chcem.teda to je silnoprud ale hadam viete co je odpojovac ..chcel som tie poistky dat preistotu
Ešte tam máte Simoverty ?Amaterr napísal: ↑20 Jan 2025, 17:29Ved hej ´ ale prsklo to na vstupe ... na ochrane ...asi to bola poriadna spicka ... odisli aj Simoverty ... uz sa na neho dlho chystam´ B260D , to boli z NDR ? Podpultovy tovar , este mam dosticku ´ 24V /5V/5A ´ s klasikou sa to nedalo uchladit .. nejake BU ? ..SU ? uz si nepomeniem ´ ked najdem ukazem![]()