Označovanie SMD
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Označovanie SMD
nemôžem nájsť tranzistor SMD kod 34 DG...
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel...
Áno bol to FET, bol OK, ale chybu sa mi nepodarilo nájsť...
Teraz zase nemôžem nájsť nič o súčiastke označenej AUCH 847,
Je v puzdre SOT-23-6, bude to nejaky PWM zdroj pre napájanie GPU v v settopboxe...
Teraz zase nemôžem nájsť nič o súčiastke označenej AUCH 847,
Je v puzdre SOT-23-6, bude to nejaky PWM zdroj pre napájanie GPU v v settopboxe...
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel...
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 31 Júl 2014, 05:27
- Vek: 43
Čím prosím môžem nahradiť LT4208. Je to nejaká ochranná, prepäťová dióda v autorádiu. Prípadne kde to zohnať, google neporadil.
0
mohlo by to byt niečo taketo
https://www.google.com/search?q=+steeri ... nt=gws-wiz
https://www.google.com/search?q=+steeri ... nt=gws-wiz
0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
..je to len ochranná, ale nie prepäťová dioda. Jej zapojenie pri prepólovaní napájania spôsobí prepálenie poistky zariadenia. Pri tomto však môže vzniknúť aj prieraz diódy a ostane v skrate. Je nutná jej výmena. Podľa istenia (poistky) prívodu napájania autorádia sa navrhuje aj táto dióda, aby pri prepólovaní vytvorila dostatočne "silný" zvod a poistku ťo najskvôr odpálila...
V podstate tam môžeš použiť hocijakú výkonovú diódu so záverným napätím aspoň 20V a prúd aspoň 1,5x toľko čo má poistka...
V podstate tam môžeš použiť hocijakú výkonovú diódu so záverným napätím aspoň 20V a prúd aspoň 1,5x toľko čo má poistka...
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
- Pokročilý člen
Ďakujem za typy.
Práve mi tam nesedí, že v tom aute to asi pol roka fungovalo a zrazu zhorelo viacej spotrebičov. Je to veterán a má to relátkové reglere. Tak by som to viacej typoval na prepätie, ale kto vie aká je pravda?!?
Práve mi tam nesedí, že v tom aute to asi pol roka fungovalo a zrazu zhorelo viacej spotrebičov. Je to veterán a má to relátkové reglere. Tak by som to viacej typoval na prepätie, ale kto vie aká je pravda?!?
0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
beriem s5... je to aj ochranná - prepäťová dióda (podľa DS).
..určite tam bolo prepätie - otázka je prečo? Neodpojil niekto za chodu motora batériu ?? Alebo nebol špatný kontakt na svorkách batérie ???
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
- Pokročilý člen
Ešte sa vrátim k téme LT4208 to čo nájde google, tak jedine SP4208. Tu však moje znalosti pokulhávajú, pri pohľade do datasheetu (SP4208) vidím Breakdown Voltage: 9,5V a Clamp Voltage: 11-25V. Ktoré z týchto parametrov mám brať ohľadom zariadenia, ktoré má fungovať na palubné napätia 12V? Nepotrebujem nutne presne LT4208, ale potrebujem nájsť niečo podobné.
Lebo len typujem a neviem či správne
Breakdown Voltage: Napatia pri ktorom sa prerazi?
Clamp Voltage: Napatie v závernom smere?
Vopred ďakujem za vysvetlenie.
EDIT:
Tak nakoniec som to asi vyriešil. Proste som si uvedomil, že TVS je transil (proste stratené v preklade).
Podľa Linku Som si zistil, ktoré parametre potrebujem sledovať a objednal som - 1.5SMCJ13A-DIO, tak dúfam, že to bude fungovať.
Lebo len typujem a neviem či správne
Breakdown Voltage: Napatia pri ktorom sa prerazi?
Clamp Voltage: Napatie v závernom smere?
Vopred ďakujem za vysvetlenie.
EDIT:
Tak nakoniec som to asi vyriešil. Proste som si uvedomil, že TVS je transil (proste stratené v preklade).
Podľa Linku Som si zistil, ktoré parametre potrebujem sledovať a objednal som - 1.5SMCJ13A-DIO, tak dúfam, že to bude fungovať.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok