IDENTIFIKÁCIA SÚČIASTOK A ICH NÁHRADY
Moderátori: mirosne, Moderátori
Vyrábajú sa aj podobné termostaty,ktoré majú v strede taky červení kolík,tie sa používajú v niektorých elektrokotloch/ Protherm/ ako havarijný termostat,kde pri prekročení teploty dojde k trvalemu zablokovaniu./ochladením sa nezapne /Na odblokovanie je potrebné stlačiť to červené tlačítko.Myslím že zvládnu tak 2A.napr,ovládania cievky stykačov.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
MDA 2020 Nahrada
Cawte
Poreboval by som náhradu za MDA 2020. Dočítal som sa ze to je TDA 2020 a nieco ine by tam nemohlo íst?Ako to mam zapojit ked na TDAčku je 5 nožičiek a na MDAčku 12? Prosím poradte.
Dakujem
Poreboval by som náhradu za MDA 2020. Dočítal som sa ze to je TDA 2020 a nieco ine by tam nemohlo íst?Ako to mam zapojit ked na TDAčku je 5 nožičiek a na MDAčku 12? Prosím poradte.
Dakujem
0
- AlbiDartanan
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 09 Júl 2009, 00:00
- Vek: 40
:-)
TDA 2020 bi malo biť kompatibilné z MDA 2020.
Podla toho čo viem tak MDA 2010 [10W] a MDA 2020 [20W] vraj ukradli rusy amíkom pomocou spetneho inžinierstva .Teda zobrali pár kusov TDA čiek a postupne zbrusovali vrstvu po vrstve a po každom zbrúsení to vyfotili .Získali tak vnútornú štruktúru integráču a MDA čko je na svete ...
Som raz robil koncák z MDA 2020 a dáko mi odišiel do kremikoveho neba ...
Podla toho čo viem tak MDA 2010 [10W] a MDA 2020 [20W] vraj ukradli rusy amíkom pomocou spetneho inžinierstva .Teda zobrali pár kusov TDA čiek a postupne zbrusovali vrstvu po vrstve a po každom zbrúsení to vyfotili .Získali tak vnútornú štruktúru integráču a MDA čko je na svete ...
Som raz robil koncák z MDA 2020 a dáko mi odišiel do kremikoveho neba ...
0
-
- Nový člen
- Dátum registrácie: 05 Nov 2009, 00:00
Pred15-20 rokmi som urobil viac kusou zosilovov sMDA 2020 aj 2010. Sli pomerne dobre,rozdiel medzi TDA a MDA nebol skoro ziadny ,len bolo treba dat pozor na napetie .Pri MDA bolo treba dodrzat max napetie,radsej kusok nizsie abolo to v pohode.
Cize MDA 2020-TDA 2020
MDA2010-TDA 2010
Maju rovnake puzdro aj zapojenie len vykon je 20w a 10w
Cize MDA 2020-TDA 2020
MDA2010-TDA 2010
Maju rovnake puzdro aj zapojenie len vykon je 20w a 10w
0
Ved tam nemôže byt velka chyba,včera to ešte perfektne fungovalo.
- Gavin Milarrr
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 06 Okt 2008, 00:00
- Vek: 48
No právě. MDA2010 a 2020 vznikly tak, že v Tesle vzali datasheet a podle vnitřního zapojení vyrobili repliku, aniž by Philips originál někdy viděli. Výsledek byl naprosto úděsný, střílelo to takřka bezdůvodně a pokud to hrálo, byl to zvuk jak z prdele. Proto se třeba Zetawatty často předělávaly na A2030D, což byla dederonská kopie TDA2030, celkem povedená. Jinak o 10, nebo dokonce 20 wattech si to mohlo nechat jen zdát.
0
S tymi 2020 to bolo dost zabavne, Kamarat mal robrny zosik s nich a fungoval mu asi mesiac, jednu stranu mu furt odpalilo. Po 3 ci 4 vymenach ho to prestalo bavit a supol to do kosa. Zahadou bolo je vzdy tu jednu stranu. Oba svaby boli rovnake aj tie kupovane. Merania neukazali nic neobvykle. Ten Funkcny bol asi jeden z tych lepsich kusov ...
K teme TDA a MDA boli zhodne v zapojeni vyvodov.
0
Tam je najvacsi problem s napajanim,ako som pisal,a tiez nesmela byt pouzita na filtraciu napetia vysoka kapacita kondika .No a potom to uz islo v pohode .Ved aj teraz mi idu dva mono zosiky s 2010-ami.A to pred par rokmi mal pod patronatom moj pubertalny syn.Cize si nieco uzili a ja tiez.
0
Ved tam nemôže byt velka chyba,včera to ešte perfektne fungovalo.
- muziker
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 10 Mar 2009, 00:00
- Vek: 75
Z tohto pohľadu boli oveľa spoľahlivejšie šváby typu A2030V čo je veľmi dobránáhrada za MDA2020 a naviac dávali aj vyšší výkon (5 - vývodové prevedenie a výhodnejšia montáž na chladič jednou skrutkou). Nevypadávali tak ako MDA 2020.luto napísal:S tymi 2020 to bolo dost zabavne, Kamarat mal robrny zosik s nich a fungoval mu asi mesiac, jednu stranu mu furt odpalilo. Po 3 ci 4 vymenach ho to prestalo bavit a supol to do kosa. Zahadou bolo je vzdy tu jednu stranu. Oba svaby boli rovnake aj tie kupovane. Merania neukazali nic neobvykle. Ten Funkcny bol asi jeden z tych lepsich kusov ...
0
muziker
identifikacia.
Pani poprosím identifikovať súčiastku na obrázku. Niekde som ju odtafaril a neviem kde. Ďakujem. Bude najlepšie ak si to dáte na celú plochu. Ja tam vidím 25v 220µF, 105°C ale môžem sa mýliť.
0
Naposledy upravil/-a kombo7939 v 27 Júl 2010, 02:33, upravené celkom 1 krát.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 9 Odpovedí
- 1345 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa Victorio
-
- 14 Odpovedí