ZBYTOČNÉ OTÁZKY VŠETKÉHO DRUHU 12
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: ZBYTOČNÉ OTÁZKY VŠETKÉHO DRUHU 12
Tak som si pozrel adresare a hneď v koreni je "SdCardBackUp" a tam su 
1
1
Čavte. Neviete či sa to nejamo paruje? Zobral som nahodne, nahadzané v bedničke. Nepotrebujem ale zadarmo 
0
Ahoj, prosím vás, niekedy sa tu objavil link, či programček na aplikáciu kde ste si vedeli načítať fotky DPSky zhora a zdola, dalo sa to potom ako keby preložiť, spod premirorovať a vedelo sa jednoduchšie vyčítať schéma z DPSky. Neviete niekde čo to bolo? Teraz by sa mi to šiklo. Ďakujem.
//mam
https://thmq.mysteria.cz/pcbRtg/
//mam
0
...a ešte jedna zbytočná otázka, mám starý smartphone v ktorom by som rád vymenil baterku. Keďže je to už starý džad, chcem si to skúsiť svojpomocne. Našiel som nejaké postupy kedy to nahrievali teplovzduškou. Moja otázka znie, s akou teplotou nato ísť? Nejakých 80 stupňov? Dik...
0
- YellowJacket
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 05 Feb 2012, 11:58
- Vek: 35
Ja mam stanicu s min 100 stupnov a uplne v pohode. Stale si to vies doregulovat vzdialenostou. Videl som ludi robit to aj fenom. Netreba tam zas nejaku extremnu teplotu, aby lepidlo zmaklo.
1
1
To by mi žena dala
Mám teplovzdušku, tak že v pohode. A potom nazad? Lepiť to niečim?
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 00:00
- Vek: 29
Keď sme pri otváraní mobilov, našiel som aj také že vycapiť do tlačiarne na heatbed - to je dobrý nápad?
0
Nestačila by najtenšia struna z gitary prevlečená popod baterku a ťahať ju za konce?Či je tam niečo,čo prekáža?
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
osvedčilo sa mi nahriať fénom, alebo teplovzduškou ale nie viac ako 100st, a potom fóliou alebo kreditkou a s isopropylalkoholom zvlhčovať, ide to lepšie, len treba dávať pozor na vnútornosti napr. senzor odtlačku apod, potom je to už elektroodpad 
1
1
lepidlo t7000 alebo t8000, alebo ak na vodotesnosti az tak nezalezi pouzil by som nejake gelove sekundove lepidlo alebo mozno aj chemopren 
0
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
raz som skúsil profi-fén (nejaký Remington?? a to som si myslel, že nedá viac aby nepoškodil "vlas") na klábosnici nejakého NTB... ešte aj tlačítka zvädli jak mladík u matury...
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
- cool-zool
- Zaslúžilý člen

- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 56
Mal by som na tunajších odborníkov nie až tak ,, ZBYTOČNÚ OTÁZKU VŠETKÉHO DRUHU ,, :
Dá sa nejakým spôsobom v týchto nových ,,smart , android , google ,, televízoroch v aplikácii ,,YOUTUBE,, blokovať reklamy ??? Keby sa jednalo len o nejaké reklamy na začiatku , to by som aj preglgol , ale pustíš si večer nejaké dlhšie relaxačné video/hudbu a prerušuje to reklamami hocikedy a na hocijako dlho , keď nedáš preskočiť , tak ešte aj prepne video na iné reklamné .....

O tom že je to otravné , rušivé väčšinou ešte aj hlasné radšej pomlčím ....
Dá sa nejakým spôsobom v týchto nových ,,smart , android , google ,, televízoroch v aplikácii ,,YOUTUBE,, blokovať reklamy ??? Keby sa jednalo len o nejaké reklamy na začiatku , to by som aj preglgol , ale pustíš si večer nejaké dlhšie relaxačné video/hudbu a prerušuje to reklamami hocikedy a na hocijako dlho , keď nedáš preskočiť , tak ešte aj prepne video na iné reklamné .....
O tom že je to otravné , rušivé väčšinou ešte aj hlasné radšej pomlčím ....
0
To asi nepôjde. Tie blokovacie programy sú pre prehliadače.
Dalo by sa to ale priamo na routeri, pre celú sieť za.
EDIT: Tak žeby predsa, ten NewPipe?
Dalo by sa to ale priamo na routeri, pre celú sieť za.
EDIT: Tak žeby predsa, ten NewPipe?
0
keď sme už pri zbytočnostiach ... pre niekoho ozaj zbytočnosť , ale pre mňa problém. ide o to že by som potreboval zosilniť zvuk domového telefonu . zdola , keď zvonia , strašne slabo sa to počuje . dá sa s tým niečo robiť , buď zosilniť pôvodný zvuk , alebo pridať dáky zvukový modul , napríklad z hračiek ?
0
Nainstaluj firefox, do toho este pridaj ublockorigin alebo sponzorblock skyp a este youtubenonstop pluginy, a cez to chod na youtube.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 9 Odpovedí
- 5202 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa 5ko