Ako už z názvu vyplýva kúpim tie skrinky do rackov može to byť aj šuflík najpravdepodobnejšie budú k dispozícií asi skor serverové skrinky.
Podmienka je aby maly výšku 3 a 4 U menšie nevyhovujú.
Hlbka minimálne asi takých 50 cm,veččšie možu byť v pohode a idéalne aj s vrchom,ale nejaká výnimka sa dá spraviť...
Zatial potrebujem 14-15 rovnakých,ale vyjadrím sa aj k jednotlivému kusu.
V budúcnosti ich budem potrebovať asi tak 100 až 150 kusov,to píšem len pre prípad,ak by mal niekto náááhodou naozaj večšie množstvo vyradených serverov...
Za ponuky vopred dakujem.
kúpim skrinky alebo šuflíky do rackov
Moderátori: Merak, Moderátori
- muziker
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 10 Mar 2009, 00:00
- Vek: 75
Re: kúpim skrinky alebo šuflíky do rackov
Tu ich máš koľko len chceš - aj šuflíky (aj 3U aj 4U až do 6U) a viacerých značiek:
https://www.thomann.de/cz/rackove_zasuvky1.html
A keďže také množstvo (zatiaľ 14-15, neskôr 100-150 ks) asi potrebuješ za účelom podnikania, dostaneš aj doklad o legálnom nadobudnutí - kúpe. Cenu asi dostaneš potom oveľa nižšiu ako bežný zákazník ktorý kupuje 1 ks... a doprava bude úplne zdarma pri nákupe vo väčších množstvách.
Tiež som tento sortiment kupoval v Thomann, na predajni v Nemecku (ale iba 1 ks) a spokojnosť.
https://www.thomann.de/cz/rackove_zasuvky1.html
A keďže také množstvo (zatiaľ 14-15, neskôr 100-150 ks) asi potrebuješ za účelom podnikania, dostaneš aj doklad o legálnom nadobudnutí - kúpe. Cenu asi dostaneš potom oveľa nižšiu ako bežný zákazník ktorý kupuje 1 ks... a doprava bude úplne zdarma pri nákupe vo väčších množstvách.
Tiež som tento sortiment kupoval v Thomann, na predajni v Nemecku (ale iba 1 ks) a spokojnosť.
0
muziker
Re: kúpim skrinky alebo šuflíky do rackov
Vdaka za odkaz,ale k novým(drahým) som sa dopracoval tiež bez problémov
Nie,nejde to ani náhodou na podnikatelské účely,všetky do jedného budú u mňa doma
Nie,nejde to ani náhodou na podnikatelské účely,všetky do jedného budú u mňa doma
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 4 Odpovedí
- 1014 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa maskrtnik01
-