K: Vŕtačka NAREX EV 513 D
Moderátori: Merak, Moderátori
- eurobastler
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 00:00
- Vek: 35
K: Vŕtačka NAREX EV 513 D
Kúpim buď samotnú prevodovku alebo nefunkčnú vŕtačku s funkčnou a kompletnou prevodovkou. Ponúknite...
0
Re: K: Vŕtačka NAREX EV 513 D
Mám v dobrom stave,žiadny problém,tichý chod,hlava skoro nová 1,5mm-13mm.Len chýba výrobný štítok (čiže neviem presne,či je to ten typ),ak máš záujem,cenu navrhni v SS.
NEAKTUÁLNE
NEAKTUÁLNE
0
Pozdravuje vás Miro.
Neviem, či Narex má ešte na ňu ND.
Nalepšia vrtačka na svete,alebo aspoň akú som kedy držal v rukách, mám ich tri a chránim si ich ako oko v hlave.
Rok výroby 1982 a prevtala už asi ako tunel Višňové. A kolko sliviek a hrozna rozmixovala...
Nalepšia vrtačka na svete,alebo aspoň akú som kedy držal v rukách, mám ich tri a chránim si ich ako oko v hlave.
Rok výroby 1982 a prevtala už asi ako tunel Višňové. A kolko sliviek a hrozna rozmixovala...
0
Naposledy upravil/-a 5ko v 03 Okt 2018, 21:34, upravené celkom 2 krát.
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
- Drakoush
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
- Vek: 29
- Kontaktovať používateľa:
Ak ju nezoberie eurobastler, beriem ju ja.
0
Odkupujem zaujímavé meracie prístroje. Ponuky mailom alebo SS.
- eurobastler
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 00:00
- Vek: 35
Stále aktuálne. Ak máte prevodovku alebo celú vŕtačku s elektrickou poruchou (stator/rotor), ponúknite. Chcem si tú moju opraviť...
0
Dobrý den,
pro tento typ vrtačky mám hodně náhradních dílů, včetně samostatné převodovky nebo kousku se spáleným rotorem.
Odeslat poštou z ČR do SK není problém, pokud poptávka stále platí a máte zájem odešlu vám soukromou zprávu s konkrétní nabídkou.
Pokud bude mít zájem i někdo jiný, mám na tyto vrtačky s příklepem i bez vše (stator, převodovku, spínače, plastové díly, gumové návlačky, originální sklíčidla MAS 1-10mm, orig. uhlíky).
Pro verzi s elektronickou regulací Pragonik jsem vyrobil náhradní řešení, kdy není potřeba předělávat konstrukci držadla a dále již slouží jen jako spínač.
Jelikož výrobce již delší dobu nemá zájem prodávat náhradní díly za rozumnou cenu nebo se vůbec nevyrábějí, rozhodl jsem se zachránit co šlo, aby tato značka a model nekončily na smetišti, rád pomohu zprovoznit takový kousek nářadí, který se dnes jen tak nesežene, nijak se tím neživím, je to jen moje záliba.
TomasM
pro tento typ vrtačky mám hodně náhradních dílů, včetně samostatné převodovky nebo kousku se spáleným rotorem.
Odeslat poštou z ČR do SK není problém, pokud poptávka stále platí a máte zájem odešlu vám soukromou zprávu s konkrétní nabídkou.
Pokud bude mít zájem i někdo jiný, mám na tyto vrtačky s příklepem i bez vše (stator, převodovku, spínače, plastové díly, gumové návlačky, originální sklíčidla MAS 1-10mm, orig. uhlíky).
Pro verzi s elektronickou regulací Pragonik jsem vyrobil náhradní řešení, kdy není potřeba předělávat konstrukci držadla a dále již slouží jen jako spínač.
Jelikož výrobce již delší dobu nemá zájem prodávat náhradní díly za rozumnou cenu nebo se vůbec nevyrábějí, rozhodl jsem se zachránit co šlo, aby tato značka a model nekončily na smetišti, rád pomohu zprovoznit takový kousek nářadí, který se dnes jen tak nesežene, nijak se tím neživím, je to jen moje záliba.
TomasM
0
Naposledy upravil/-a TomasM v 17 Mar 2019, 23:12, upravené celkom 1 krát.
- Drakoush
- Ultimate člen
Ahoj,
mal by som záujem zaobstarať si do rezervy náhradné uhlíky a vypínač. Držíš aj vypínač? Ďakujem.
mal by som záujem zaobstarať si do rezervy náhradné uhlíky a vypínač. Držíš aj vypínač? Ďakujem.
0
Ahoj,
pokud je to vypínač z fotky vrtačky nahoře, tak ano a uhlíky jsou rozměr 5x8x17,5 mm vše originál NAREX.
Doporučuju zkontrolovat i filtrační kond. - jestli je to šedivý váleček a má po straně praskliny tak je lepší ho hned vyměnit, je to ještě starý typ a už moc nevydrží - v pár kusech jsem viděl tyhle proražené s dírou na straně.
Za ty mám rozměrem i vývody stejnou náhradu od spol. Filtana, stejná kapacita i funkce.
pokud je to vypínač z fotky vrtačky nahoře, tak ano a uhlíky jsou rozměr 5x8x17,5 mm vše originál NAREX.
Doporučuju zkontrolovat i filtrační kond. - jestli je to šedivý váleček a má po straně praskliny tak je lepší ho hned vyměnit, je to ještě starý typ a už moc nevydrží - v pár kusech jsem viděl tyhle proražené s dírou na straně.
Za ty mám rozměrem i vývody stejnou náhradu od spol. Filtana, stejná kapacita i funkce.
0
Naposledy upravil/-a TomasM v 23 Feb 2019, 07:40, upravené celkom 1 krát.
- Drakoush
- Ultimate člen
Posielam SS. Ďakujem.
0
-
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 06 Jan 2019, 10:48
Zdravím TomasM,TomasM napísal:Dobrý den,
Pokud bude mít zájem i někdo jiný, mám na tyto vrtačky s příklepem i bez vše (rotor, stator, převodovku, spínače, plastové díly, gumové návlačky, originální sklíčidla MAS 1-10mm, orig. uhlíky).
TomasM
aj je Vaša ponuka ešte aktuálne mal by som záujem o rotor a uhlíky na vŕtačku Narex EV 513 D. Na mojom rotore sa zlomilo vreteno. Poprosil by som, dajte mi vedieť koľko by to stálo spolu aj s poštovným na Slovensko. Vďaka za odpoveď.
0
Dobrý den,
ano určitě jich tu pár mám, posílám vám soukromou zprávu.
ano určitě jich tu pár mám, posílám vám soukromou zprávu.
0
zdravím TomasM,
aj je Vaša ponuka ešte aktuálne mal by som záujem o funkčný rotor na vŕtačku Narex EV 513D. Poprosil by som, dajte mi vedieť koľko by to stálo spolu aj s poštovným na Slovensko. Vďaka za odpoveď.
Jozef
aj je Vaša ponuka ešte aktuálne mal by som záujem o funkčný rotor na vŕtačku Narex EV 513D. Poprosil by som, dajte mi vedieť koľko by to stálo spolu aj s poštovným na Slovensko. Vďaka za odpoveď.
Jozef
0
Je mi líto, všechny rotory jsou prodané.
Další díly kromě rotorů stále mám.
Další díly kromě rotorů stále mám.
0
-
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 19 Okt 2015, 16:21
ZdravimTomasM napísal: ↑20 Nov 2018, 16:45Dobrý den,
TomasM
Mas este nejake diely na 513 D,
M.M
0