Master - Slave zásuvka
Moderátori: psichac, Moderátori
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 56
Re: Master - Slave zásuvka
To je dobrý nápad , pre budúcnosť ...Teraz som mu to vyriešil vmontovaním modulu DO , Power , Volume z aliexpresu ( https://vi.aliexpress.com/item/40012049 ... ry_from%3A ) , v zosíku som vymenil starý potenciometer ( ktorý už bol vydratý , preto pôvodné ovládanie hlasitosti mal cez TV zo slúchadlového výstupu ) za motorizovaný ALPS z tohto modulu a všetko funguje ako hodinky...Do USB na TV som pripojil D/A prevodník z Toslink na chinc ( https://www.temu.com/ul/kuiper/un9.html ... gDEALw_wcB ) a prepojil do zosíku ....Slúchadlový výstup má nezapojený , takže mu ide aj hlasitosť na vstavaných TV repro ....
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Pripadne tam pre istotu vies pripojit radsej opto a tym spinat relatko, z ineho zdroja - cinske moduly za euro
Na druhej telke tam mam pripojeny ten mini usb zosik, pam... aj s potenciometrom, ktorych je plny ali a na nom bednicky z podobnej zostavy, ako su tie stare zname genius 5.1 - stale to ma lepsi zvuk, ako tie chrastitka v telke. A pekne sa zapinaju/vypinaju s telkou, hlasitost riesim cez do telky.
Aj ked spravne by som v dnesnej dobe mal pouzit nieco, co sa da ovladat cez mobil alebo aspon min. raspberry

Na druhej telke tam mam pripojeny ten mini usb zosik, pam... aj s potenciometrom, ktorych je plny ali a na nom bednicky z podobnej zostavy, ako su tie stare zname genius 5.1 - stale to ma lepsi zvuk, ako tie chrastitka v telke. A pekne sa zapinaju/vypinaju s telkou, hlasitost riesim cez do telky.
Aj ked spravne by som v dnesnej dobe mal pouzit nieco, co sa da ovladat cez mobil alebo aspon min. raspberry

0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 56
Pomaly začínam mať alergiu na ,,SMART,, a iné aplikácie cez mobil ( Tesco ,Kauf,Lidl,Billa a iné cez poisťovňu , zdravotku , banky , listky , ponukový lístok v reštauráciách a pod. ) Preboha kde to všetko speje ??? !!!
0
- pablox
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 19 Júl 2006, 00:00
- Vek: 34
- Kontaktovať používateľa:
Speje to bohužiaľ tam, že keď sa ti vybije mobil, tak si ani neodmotáš hajzlák lebo na to nebude aplikácia... na niektoré veci sú aplikácie ok (banka, navigácia...) ale aby ma otravoval L*dl upozorneniami z aplikácie, to už nie.
0
Moja osobná webstránka http://www.pablox.net
Moja meteostanica http://www.teplomer.pablox.net
73, OM6ANM
Moja meteostanica http://www.teplomer.pablox.net
73, OM6ANM
na všetko toto odpoviem príkladom . mal som kolegu , postavil nový barák a v baráku všetko " smart " .... všetko sa ovládalo vez mobil . jedného dňa pršalo a jemu sa vybil mobil .... stál doma predodvermi , lebo sa nevedel dostať nikam . bicykel pred garážov .... ešte že bránu nemali namontovanú , inak by stál na ulici ....
zmokol do poslednej nitky , kým prišla dcéra a odomkla dom . samozrejme nachladol a dva týždne ležal doma .
keď sa zotavil , smart sa jednoducho " odpojil " od jeho mobilu . dvere odomikal kľúčom , svetlo zapínal ručne ..... a povedal že nikdy viacej nič čo sa ovláda cez mobil
zmokol do poslednej nitky , kým prišla dcéra a odomkla dom . samozrejme nachladol a dva týždne ležal doma .
keď sa zotavil , smart sa jednoducho " odpojil " od jeho mobilu . dvere odomikal kľúčom , svetlo zapínal ručne ..... a povedal že nikdy viacej nič čo sa ovláda cez mobil
1

- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
enigma ... zabudol na jednu "smart" vychytávku... na zvončekovému tlačítku mal mať aj USB port na nabíjanie a v kríkoch schovaný kábel

0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
ja na smart a cloud veci mam alergiu uz dlho. Dobry sluha, zly pan. Netvrdim, ze niektore veci nie su super, ale ja to stale beriem len ako doplnok. Cize aspon zakladna funkcnost musi byt bez akejkolvek apky a servra a registracie. Proste pridem, tuknem vypinacom a svetlo svieti. Az potom sa mozem hrat dajme tomu s intenzitou, farbami atd, ale stale v ramci lokalnej siete, ziadny pristup z internetu. A ked sa to vsetko smart dokasle, tak vzdy tym mechanickym vypinacom si to svetlo zasvietim.
Napr. sa mi pacia tie rozsirenia zamku, kde ty proste pripojis vnutri na klasicky kluc krabicku a ona otaca tym klucom. Teda ty si zvnutra vzdy odomknes aj manualne otocenim. Zvonku si stale vies odomknut klasickym klucom. Alebo zaluzie, vies ich riadit automaticky, alebo klasickym vypinacom hore/dole, pripadne rucne.
Apky jedine tak banka a par dalsich, ktore potrebujem do prace + maily atd.
Napr. sa mi pacia tie rozsirenia zamku, kde ty proste pripojis vnutri na klasicky kluc krabicku a ona otaca tym klucom. Teda ty si zvnutra vzdy odomknes aj manualne otocenim. Zvonku si stale vies odomknut klasickym klucom. Alebo zaluzie, vies ich riadit automaticky, alebo klasickym vypinacom hore/dole, pripadne rucne.
Apky jedine tak banka a par dalsich, ktore potrebujem do prace + maily atd.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 11 Odpovedí
- 2682 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa balu