![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
U2008 triakový regulátor
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: U2008 triakový regulátor
100uF ako je v DS. Skúšal som aj nižšie hodnoty. Pri 47uF obvod sice reagoval skoro okamžite, ovšem rampa softstartu bola príliš strmá. Nepomáhalo ani zvýšenie kapacity C5 z 10uF na trojnásobok (33uF). Tento obvod je evidentne dosť chúlostivý na odnoty kondenzátorov ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 09 Apr 2008, 00:00
- Vek: 48
Ak vies po ENG, kontaktuj zak. linku vyrobcu co na to povie... veli cudne chovanie...
0
Prepáčte mi za diakritiku a preklepy - väčšinou píšem z mobilu a ENG klavesnice.
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
(výroky nemenovaného člena fóra:) ...základy elektrotechniky ovládam dokonale, tak napr. taký tyristor neviem ako presne funguje
-
- Stály člen
- Dátum registrácie: 20 Apr 2011, 00:00
novejsi fleksy se softstartem jsou reseny tak ze je ten softstart napajenej porad a aktivuje se az pri sepnuti vypinace zaroven nektery i indikuji prehrati / vypadek napajeni a pokud je vypinac sepnut driv nez privedes napeti tak se nerozbehneLennox napísal:Problém ovšem je, že po zapnutí sieťového spínača na brúske obvod softstartu reaguje s oneskorením cca. 2-3. sekundy
jenze U2008 nema zadnou blokaci takze naka "aktivace" az se spinacem neni mozna
jinak se uz moc neprodava a je docela drahej co treba vyuzit " Rozběhové relé na brusku 230V 12A 04909 "
0
U2008B som mal v šuflílku už pár rokov, tak som ich použil. Pozná niekto črevá toho Rozběhového relé na brusku 230V 12A 04909 ?
0
-
- Stály člen
- Dátum registrácie: 20 Apr 2011, 00:00
je to zality cernou tvrdou hmotou,slo to blbe sundavat ale uz si nepamatuju co v tom bylo...
0
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 25 Jún 2008, 00:00
Zdravím, pripájam sa do diskusie. Ja mám triakovy regulátor s obvodom U211B, to podobný ako U2008B. Po zapojení mi fungoval ihneď. Na ALI je cena 1 až 2€. Zapojenie som mal z Praktická elektronika AR 12/2016-dopručujem.
0
Človek môže uspieť v takmer čomkoľvek za čo má neobmedzené nadšenie.
Je to na straně 28 "2x jednoduchý stabilizátor otáčok komutátorového motora z pračky".
0
ahojte, ozivim temu. mam obvod U211b mozem nim regulovat otacky motora bez zapojenia snimaca otacok? mate skusenosti? je to pin 8(7) freqency to voltage converter. vdaka
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok