BLDC Driver
Moderátori: mirosne, Moderátori
BLDC Driver
Ahojte
Roztočil by tento driver
https://techfun.sk/produkt/bldc-motor-d ... -60v-450w/
motor čo je na obrázku bez halových snímačov ?
Alebo nejako rozchodiť ten driver, nikde som nenašiel datashet
Je to motor z posilňovača riadenia
Roztočil by tento driver
https://techfun.sk/produkt/bldc-motor-d ... -60v-450w/
motor čo je na obrázku bez halových snímačov ?
Alebo nejako rozchodiť ten driver, nikde som nenašiel datashet
Je to motor z posilňovača riadenia
0
ho
Re: BLDC Driver
Ahoj
Kedisy som to skusal s inym driverom , ktory je priamo urceny na pracu bez hall. Tento sa zda že bez hall nepojde aj ked popis je chaby. Mne to nešlo vobec, lebo som mal driver asi 10A a to islo hned do skratu. Vzhľadom na to ake to ma vinutie, s 20A to nerozbehnes.
Kedisy som to skusal s inym driverom , ktory je priamo urceny na pracu bez hall. Tento sa zda že bez hall nepojde aj ked popis je chaby. Mne to nešlo vobec, lebo som mal driver asi 10A a to islo hned do skratu. Vzhľadom na to ake to ma vinutie, s 20A to nerozbehnes.
0
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 06 Dec 2020, 11:46
- Vek: 39
Co sa tyka funkcnosti bez Hall senzorov, motor sa asi rozbehne, len ho bude treba roztocit rukou:
If the three Hall signal lines are not connected, the following characteristics are available: 1 The motor cannot be started normally or the start-up is difficult (sometimes it is necessary to manually turn the motor to start) 2 The motor starts to shake with no power.
Co do prudoveho zatazenia, 15A continous toho driveru ti na velke zatazenie nevystaci, lebo driver ma v sebe nadprudovu ochranu a motor pri zatazeni moze vypinat:
During normal operation, there is sampling overcurrent protection at the motor output.
Este si zisti, na ake napatie je stavany ten motor, lebo menic je len do 60V.
If the three Hall signal lines are not connected, the following characteristics are available: 1 The motor cannot be started normally or the start-up is difficult (sometimes it is necessary to manually turn the motor to start) 2 The motor starts to shake with no power.
Co do prudoveho zatazenia, 15A continous toho driveru ti na velke zatazenie nevystaci, lebo driver ma v sebe nadprudovu ochranu a motor pri zatazeni moze vypinat:
During normal operation, there is sampling overcurrent protection at the motor output.
Este si zisti, na ake napatie je stavany ten motor, lebo menic je len do 60V.
0
"No pain, no gain." (KC238)
s akým driverom si to rozbehol potom ?misocko napísal: ↑08 Dec 2022, 19:17Ahoj
0
ho
S nijakym. Planoval som kupit taky na hall, ale nakoniec som sa na to vykašlal. Projekt padol do zabudnutia
0
Vyskusaj 120A modelrsky regulatoro +servotester, max vyhodis 22E ci kolko to dokopy stoji.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 8 Odpovedí
- 3139 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa mclareniak