Niekto ju predtým "upiekol" - asi skúšal naštartovať T-34, alebo iné vojenské vozidlo

Vymenil som odpálené mostíky - silová časť je teraz OK, aj to vzhľadom na jednoduchosť normálne funguje - teda v lab. podmienkach...
Akurát, že ten "indikátor nabíjania - ampérmeter" bol samozrejme upečený tak, že prestal "indikovať" a rozpadol sa systém po prvom dotyku...
Možno ste už niekto riešil - jeho náhradu... a použil "niečo", čo by tam vyhovelo ... stačí na monitorovania nabíjania - lepšie povedané - na udržanie štartovania schopnosti samotného vozidla.. " funkciu štartovacieho vozíka" som odpojil.. lebo zas by sa to len upieklo!
Nemáte typ na nejaký vhodný A-meter ?
Obmedzenie nabíjania a hlavne blbuvzdornosť by som zatiaľ vyriešil sériovou H4- kou 24V/70 +75W..
Ale páčil" by sa mi tam aj napr. panelový dvojitý V-A meter, ktorý by po pripojení aku. ukázal jeho napätie pred nabíjaním a počas nabíjania a tiež nabíjací prúd.. Len nemám momentálne žiadny normálny šunt, na ktorom by sa snímal prúd minimálne do 30A.. Dvojmeráčik mám do 10A..
Nabíjačka je veľmi podobného prevedenia - len typ 220 - určite taký typ niekto pozná..