Čo tak si kupiť knižku a naštudovať si základne veci? za tie roky čo s tým robiš by si mal vedieť programovať aj zložitejšie veci
A hlavne že ideš druhých poučovať o programovani
Moderátori: psichac, Moderátori

Kód: Vybrať všetko
pinMode(0,OUTPUT);
analogWrite(0, jas):
Tak s týmto názorom silne nesúhlasím. Od okamihu kedy 8pinový MCU mal cenu okolo jedného eura tak by som nepoužil 555 ale MCU. No a dnes keď môžem mať taký MCU za 3centy tak je to neobhájitelný archaizmus z minulého storočia.boraicho napísal:Na toto ti stači aj 555tka![]()
Podľa mňa to bootloader neobsahuje. Bootloader je už napálený v bootloader časti a nemá prečo sa tam kompilovať a nahrávať. To bude ďalšie kilečko, čo je ale tiež fuk.pocitujlasku napísal:Zeby to kilo obsahovalo aj bootloader?
Peterple super ze si dal ten kod v C aj ASMpeterple napísal:Zdá sa že sa nikomu nechce písať program. Ani mne sa nechcelo ale nakoniec som sa donútil, aby som len nekritizoval. Snažil som sa aby sa to čo najviac podobalo na ten arduino kód.

- nemam ju rad. To co som dal bol priklad.... bol to priklad na porovnanie roznych jazykov (programovacich), staci lepsie citatboraicho napísal:Na toto ti stači aj 555tka![]()
- nemam dovod, toto je pre mna relax , iba relax, ked nieco neviem alebo tu na fore je dobry navrh na otestovanie , tak to proste poskladam , pomeriam a rozoberiem, nikdy som nic funkcne do zivota nevyrobil , netajim sa tym , nemam na to. Sam dobre vies , ze ked mozem , poradim , aj Tebe !boraicho napísal:Čo tak si kupiť knižku a naštudovať si základne veci? za tie roky čo s tým robiš by si mal vedieť programovať aj zložitejšie veci![]()
vo svojich "programoch" (pre Teba vysvetlim uvodzovky - nepovazujem to za programy, su to nedorobky amatera) vecsinou nepouzivam "delay" , mam "programy" kde nieje jediny "delay".boraicho napísal:A hlavne že ideš druhých poučovať o programovania pozor na tie delay aby si sa potom nečudoval že ti procesor pomaly reaguje.
1

5