Úprava invertorovej zváračky ZX7-200
Moderátori: psichac, Moderátori
- Drakoush
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
- Vek: 29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Úprava invertorovej zváračky ZX7-200
Tak potom je evidentne všetko v poriadku, aj keď to napätie mi indikuje opak. Ale tak keď na hrdze zapáli perfektne, nie je o čom.
Podujmeš sa potom aj na merania, keď to bude hotové?
Najviac ma zaujíma kvalita spätnej väzby, stabilita pri statickej aj dynamickej skúške a v neposlednom rade DZ, tu by som DZ meral pri všetkých režimoch ventilátora.
Podujmeš sa potom aj na merania, keď to bude hotové?
Najviac ma zaujíma kvalita spätnej väzby, stabilita pri statickej aj dynamickej skúške a v neposlednom rade DZ, tu by som DZ meral pri všetkých režimoch ventilátora.
0
Odkupujem zaujímavé meracie prístroje. Ponuky mailom alebo SS.
To bude chcieť dosť času, nateraz to považujem za uzavreté nakoľko od zajtra nastupuje bežný režim.
V každom prípade bude ešte pár dní voľna v roku, takže určite by som nejaké merania zrealizoval.
Tu ovšem budem potrebovať poradiť ako merať. S týmto nemám žiadne skúsenosti.
Aký setup a ako merať. Predpokladám budem potrebovať umelú záťaž (tú nemám).
Zaťažovateľ tak isto asi na umelej záťaži.
Zatiaľ čo som skúšal, vyvaril som za sebou 4ks 2,5mm elektród prúdom 75A a zváračka nezahlásila pehriatie ovšem na konci 4-tej elektródy mi spadol 10A istič prehrial sa. Dielňa je prenajatá a takéto je tam istenie na zásuvky, s tým žiaľ nemôžem hýbať.
V každom prípade bude ešte pár dní voľna v roku, takže určite by som nejaké merania zrealizoval.
Tu ovšem budem potrebovať poradiť ako merať. S týmto nemám žiadne skúsenosti.
Aký setup a ako merať. Predpokladám budem potrebovať umelú záťaž (tú nemám).
Zaťažovateľ tak isto asi na umelej záťaži.
Zatiaľ čo som skúšal, vyvaril som za sebou 4ks 2,5mm elektród prúdom 75A a zváračka nezahlásila pehriatie ovšem na konci 4-tej elektródy mi spadol 10A istič prehrial sa. Dielňa je prenajatá a takéto je tam istenie na zásuvky, s tým žiaľ nemôžem hýbať.
0
Chcem si upraviť ukrajinský invertor Dnipro mma-250mc. Dá 180A max. Zaujímalo by ma aké jadro si použil na tlmivku. Uvažujem jadro zo železného prachu. T300-52D alebo T300-30D. Na zložitejšie úpravy zatiaľ nemám.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok