Základ je vložka s uhlíkovou špirálou, 2Ah/18V batéria z Kauf...du a riadiaca elektronika.
Výkon sa nastavuje dvomi tlačítkami + a - , indikácia je RGB ledka. Modrá nehreje- zapnuté, gradient zo žltej do červenej najnižšia - najvyššia teplota. Blikanie fialovej - vybitá batéria, alebo odpojená jedna alebo obe výhrevné vložky.
O riedenie sa stará PIC12F683, PWM generujem hardvérovo, ledka je adresovatelná aby som šetril IO.
Batéria v pohode 10. hod, na nízkom výkone aj viac. PWM je limitované na max. 40% duty.
Ohrev do topánok.
Moderátori: psichac, Moderátori
Re: Ohrev do topánok.
Mikrokontrolér má v sebe HW PWM modul a využívam ten. Takže tak. Schému som si iba naskicoval ani sa ju sem neodvážim postnúť hneď by ma miestna lobby doe..bala.
Plošák narýchlo v Eagle, dráhy vyfrézované ako aj držiak/puzdro batérie. Od návrhu po finál za jeden dlhší deň.
Plošák narýchlo v Eagle, dráhy vyfrézované ako aj držiak/puzdro batérie. Od návrhu po finál za jeden dlhší deň.
0
- rakato11
- Stály člen
- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 67
Já jsem před 4-mi léty koupil své ženě takovéto na dálkové ovládání. Vloni jsem jí koupil na vánoce oteplené kozačky za 150€ tak už ty vyhřívací vložky nepoužívá a také už jsou mírnější zimy.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
Super. Budem musieť skúsiť niečo také na bajk. Tie chemické čo mám v minusoch nedtihajú .
0
pred veľa rokmi som mal vyrobené také heat vložky bez elektroniky - odporový drôt bol prispôsobený dľžkou na 4 články AA NiCd - požíval som to pri predaji na trhu - výborne pomohli
(ako si dostal drôt do vložiek? ja som to tam vtedy jednoducho prišil)
0