Ahojte, mal som od MagioTV 3 setopboxy KAONMEDIA SC7250 ktore jedneho dna bez oznamenia telekom prestal podporovat. Ostali mi teda 3 nepouzitelne zariadenia, ale s nepouzitelnym softverom. Nemate niekto radu/skusenost, ci by sa nedal do tychto zariadeni nahrat nejaky android alebo nieco ine, co by umoznilo este tymto zariadeniam slusny kusok zivota?
diky
Nepouzitelny setobox kaonmedia
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 41
Re: Nepouzitelny setobox kaonmedia
svojho casu som mal tie prve motorola boxy z ktorych realne bol pouzitelny akurat hdd a predny panel. Cely sw bola nejaka win ce platforma a pouzity procak specialne pre taketo zariadenia, ktory proste nehacknes. takze jedine normalne pouzitie je rozobrat a pouzit co sa da.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Re: Nepouzitelny setobox kaonmedia
Na tomto fóre možno nájdeš niekoho, komu už sa podarilo "aktualizovať" firmware do základnej - výrobcovej podoby, ktorú si magio nechalo upraviť podľa svojich obch. podmienok a ktoré je bez ďaľšej podpory nepoužiťeľné - vhodné tak na elektrošrot - rovnako, ako všetky vychytané TV placky, ktoré po pár rokoch stratia podporu - lebo je to už "starý - výbehový typ"... Ale ten TV sa dá ešte aspoň použiť, ako monitor k nejakému inému chytrému zariadeniu...
Ale skôr nájdeš niečo na fórach zaoberajúcich sa priamo touto tématikou.
Sú tam aj ľudia, ktorí vedia poradiť... ale chce to aj čas - za 2-3 dni to asi nerozbeháš.. leda by bol už niekde návod priamo pre tvoj typ...
Rovnako, ako mágio bol/ možno ešte aj je pomaranč... nesledujem ich vývoj v nových technológiách..
Tiež mal svoje prijímače na satelit so "svojim" upraveným SW fungujúcim len na tom, čo si si zaplatil... ešte stále je ich na bazároch za hubičku hodne..lebo už v podstate "nefungujú" - skončila na ne podpora..
Po zmene SW na základnú - či nejako upravenú formu sa dajú používať na príjem voľných staníc či na "študijné účely" príjmu celého balíka skylink,freesat, ale aj iných renomovaných spoločností - pri zdielaním karty cez net za nejaký "smiešny" poplatok na celý rok... Napríklad spomínaný skylink,freesat,digi,magio (prijímaný cez Astru/Thor) chce za komplet balík 45€ mesačne... na študijné využitie je to 30éčiek za rok...
Určite by som neplatil mesačne nejakých 9+€ za "pár" programov v základnom balíku.... aj keď na tých ostatných programoch to stojí tiež za .. to isté dookola...
Ale skôr nájdeš niečo na fórach zaoberajúcich sa priamo touto tématikou.
Sú tam aj ľudia, ktorí vedia poradiť... ale chce to aj čas - za 2-3 dni to asi nerozbeháš.. leda by bol už niekde návod priamo pre tvoj typ...
Rovnako, ako mágio bol/ možno ešte aj je pomaranč... nesledujem ich vývoj v nových technológiách..
Tiež mal svoje prijímače na satelit so "svojim" upraveným SW fungujúcim len na tom, čo si si zaplatil... ešte stále je ich na bazároch za hubičku hodne..lebo už v podstate "nefungujú" - skončila na ne podpora..
Po zmene SW na základnú - či nejako upravenú formu sa dajú používať na príjem voľných staníc či na "študijné účely" príjmu celého balíka skylink,freesat, ale aj iných renomovaných spoločností - pri zdielaním karty cez net za nejaký "smiešny" poplatok na celý rok... Napríklad spomínaný skylink,freesat,digi,magio (prijímaný cez Astru/Thor) chce za komplet balík 45€ mesačne... na študijné využitie je to 30éčiek za rok...
Určite by som neplatil mesačne nejakých 9+€ za "pár" programov v základnom balíku.... aj keď na tých ostatných programoch to stojí tiež za .. to isté dookola...
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!