Ali na PC funguje úplně normálně celý den. Jen to nenašlo stránku z odkazu.
Nedávej sem odkaz z nějaké aplikace, ale přímo z Aliexpressu.
aku Makita - diy
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: aku Makita - diy
Máte někdo zkušenosti s nákupem baterií z AliExpressu ? Já jsem objednával články 18650 celkem 3x a ani jednou mi nic nedorazilo a přes spor mi byly vráceny peníze zpět, tak se mi úplně nechce objednávat kolem dokola a na kurzových přepočtech znova a znova vyhazovat peníze oknem.martin63 napísal: ↑15 Jan 2025, 11:59Paci sa I just found this on AliExpress: €7.29 | 18650 Battery 2500mAh 3.7V High Current Powerful Lithium 30A VTC5 C5 Screwdriver Power Cell
https://a.aliexpress.com/_Ewp72cs
Tak by mně zajímalo, jestli je to normální nebo jsem jen měl smůlu na prodejce.
P.S.: A totéž se mi stalo, když jsem zkusil objednat ATmega256. Také jsem objednával postupně 3x u třech různých prodejců a situace stejná - žádné zboží -> spor -> peníze zpět.
0
Ja som zatial reklamoval posledny nakup bateriek, lebo to trva dlhsie ako garantovany cas. Ale vidim, ze ten balik je na ceste. Len to proste dlho trva. Inac prva objednavka od toho predajcu prisla velmi rychlo. Druha a tretia ide pomaly, ale objednaval som to cez sviatky. Tak podla mna je normalne, ze to meska. Inac nemam podobnu skusenost s inym vyrobkom.
0
Na Ali objednávám relativně často, nedodaných zásilek minimum a to podle sledování vždy jen zásluhou pošty, která zásilku ztratila (nebo ji někdo zprivatizoval). Ali obratem vrátil peníze.
1

Já z Alíka objednávám taky celkem často a ve velké většině bez jakýchkoliv problémů. Občas nějaká delší doba dodání nebo ztracená zásilka se mi taky přihodila, ale ani ty baterky, ani ty AVR procesory až do otevření sporu (pokaždé cca 1 až 2 měsíce od objednání) vůbec nebyly odeslány. Ale jak to vidím, tak jsem asi jen měl smůlu na prodejce, tak uvidím, až budu zase nějaké baterky potřebovat.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 21 Odpovedí
- 4298 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa budvar10
-