Elektrocentrala jednofazova staly vykon 2,8kW s trojzasuvkou, do záuvky ide napojit len spotrebic do 650w
Moderátori: mirosne, Moderátori
- acheruspd
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Júl 2010, 00:00
- Vek: 30
Re: Elektrocentrala jednofazova staly vykon 2,8kW s trojzasuvkou, do záuvky ide napojit len spotrebic do 650w
netreba špekulovať s tou centralou.Pár mi ich prešlo rukamy.Ak ma centrala 3 zásuvky tak je v podstate 3 fázová.Realny výkon lacných centrál je cca polovica udávaného(ak ju budeš tlačiť na hranu zhorý ti ten avr modul a v horšom prípade aj to hlinikové vinutie).Citlivé náradie ktoré má volaku elektroniku by som moc na obyčajnú centralu nepoužival(ale bomby dostávajú v podstate všetky spotrebiče čo maju kondenzatory).Ale z tých lacnejších vyrabal 3,5kw jednofazu hecht.Mám ju už dlho a možem povedať že s ňou nebol nikdy problém.Celkovo keď centrala nechce naštartovať spotrebič tak ju proste na plyne roztočim a pustim spotrebič.Keď sa spotrebič naštartuje pustim plyn nech si to už koriguje sama.Ak ťa náhodou napadne kupovať tie ultralacne vojenské 4chlapove centraly na to radšej zabudni má to svoj dôvod prečo sú také lacné
0
{:-) elektro údržba priemyselných strojov,výrobných zariadení a liniek,elektroinštalácie..proste všetko do čoho vstupuje alebo z toho vystupuje elektrika je moje zameranie v niečom schovám ja teba a v niečom schováš ty mňa{:-)
Re: Elektrocentrala jednofazova staly vykon 2,8kW s trojzasuvkou, do záuvky ide napojit len spotrebic do 650w
Pozdravujem... Na tému elektrocentrála.. Viete mi vysvetliť, ako môžem na zemniacom koliku v centrále nametmrať 12V? Som amatér, ale čakal by som, že tam žiadne napätie nebude..
0
kamarát , slovo INDUKCIA ti nič nehovorí ?
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 13 Odpovedí
- 717 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa 5ko
-