vybijaci prud - vypocet
Moderátori: mirosne, Moderátori
vybijaci prud - vypocet
Caute, da sa nejak teoreticky vypocitat vybijaci prud akumulatora ? Mam 4000mAh akumulator v svietidle, za jeden den sa vybije o 1%, hoci svietidlo sa nezapne. Skusal som to pocitat, ale asi niekde robim chybu, lebo na 1h mi vychadza 1,66mAh cize vybijaci prud 1,6mA v klude. Za 4 dni sa akumulator vybil o 4%, preto 1% na den. Poradte, lebo asi fakt ratam nieco zle ci azda dobre to ratam ?
0
-
miso156
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 06 Dec 2020, 11:46
- Vek: 40
Re: vybijaci prud - vypocet
Ratas dobre, len neviem ako si prisiel k 4%. To vyplul pristroj sam, alebo si na do prisiel meranim?
Lebo odhadnut percentualne vybitie baterie vedie na poriadny vzorec alebo iterpolaciu z vybijacej charakteristiky baterie.
Inak, zariadenie ma pravdepodobne stand-by odber kvoly nejakej logike ktora musi byt napajana ako pamat, push-on-push-off spinac, alebo nieco…
Lebo odhadnut percentualne vybitie baterie vedie na poriadny vzorec alebo iterpolaciu z vybijacej charakteristiky baterie.
Inak, zariadenie ma pravdepodobne stand-by odber kvoly nejakej logike ktora musi byt napajana ako pamat, push-on-push-off spinac, alebo nieco…
0
"No pain, no gain." (KC238)
Je to Fenix LR60R, ma displej kde pise stav baterie, odtial to viem. Takze by to malo byt relativne v pohode ten odber ci ?
0
-
miso156
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 06 Dec 2020, 11:46
- Vek: 40
Ak dobre citam, tak to svietidlo ma 4ks 4000mah baterii.
Co do ukazovatela, gro zariadeni (aj telefony) vypocitavaju zostatkovu kapacitu nepresne.
Treba vyskusat nechat vybit bateriu bez pouzivania,ci ta stand-by spotreba je naozaj az tolko.
Co do ukazovatela, gro zariadeni (aj telefony) vypocitavaju zostatkovu kapacitu nepresne.
Treba vyskusat nechat vybit bateriu bez pouzivania,ci ta stand-by spotreba je naozaj az tolko.
0
"No pain, no gain." (KC238)
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 7 Odpovedí
- 3537 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa purdo