Čo to je ?
Moderátori: mirosne, Moderátori
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Re: Čo to je ?
Nie je to nahodou v technickom muzeu v prahe? velmi rad tam chodim, je to prechadzka na cely den 
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
Aj ja mám niečo také.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
To by bol trochu zbytočne velký chladič,a navyše by potreboval čerpadlo
Ale had je naozaj z chladiča na pivo,teraz však v reverznom režime.
Chladiť nieto čo,nieto ani jablk ani sliviek,ale možno trnky budú,nezamrzli na jar ako vlani.
Ale had je naozaj z chladiča na pivo,teraz však v reverznom režime.
Chladiť nieto čo,nieto ani jablk ani sliviek,ale možno trnky budú,nezamrzli na jar ako vlani.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Je to tak ako hovoríš - technické múzeum a je to fakt na celý deň. Čo ma najviac prevkapilo, boli matice na lokomotívach - každá mala svoje číslopocitujlasku napísal: ↑01 Sep 2025, 14:20Nie je to nahodou v technickom muzeu v prahe? velmi rad tam chodim, je to prechadzka na cely den![]()
0
Pochopený omyl je cennejší, ako vlastná pravda vedúca do slepej uličky.........
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
ja som tam bol asi 3x za poslednych 10 rokov. Super na tom je, ze tam je vlastne nieco z kazdej oblasti, nie je to cisto len o technike. Takze to svoje si tam najde skutocne kazdy. Odporucam kazdemu, vyhradit si jeden jeden den a ist sa tam pozriet. je to aj celkom dostupne, zastavka letenske namesti a potom cca 500m peso.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.