Eagle - diskusia, poradňa

Eagle, Protel, Multisim, Orcad, Altium .....

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Používateľov profilový obrázok
einsteinmino
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2249
Dátum registrácie: 16 Máj 2007, 00:00
Bydlisko: Kysucke Nove Mesto
Vek: 36
Kontaktovať používateľa:

Eagle - diskusia, poradňa

Príspevok od používateľa einsteinmino » 05 Jún 2007, 15:18

neviete kde by som stiahol program eagle na tvorbu dosiek?
0

Používateľov profilový obrázok
c-ice
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 87
Dátum registrácie: 02 Dec 2006, 00:00
Vek: 34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice » 05 Jún 2007, 15:55

0

Používateľov profilový obrázok
platon.rado
Power user
Power user
Príspevky: 4757
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 00:00
Bydlisko: Brusno okr.Banská Bystrica
Vek: 46
Kontaktovať používateľa:

Eagle - Diskusia, poradňa

Príspevok od používateľa platon.rado » 06 Apr 2009, 13:52

Je pätica elektrónky v tomto programe jedná sa o tip ECC...(noval)
0

Používateľov profilový obrázok
zawin
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2633
Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zawin » 06 Apr 2009, 14:24

Caf pozri tu su nejake kniznice
http://cadsoft.de/cgi-bin/download.pl?p ... /libraries
daj hladat ze "tube" hadam nieco na to bude pasovat
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/

Používateľov profilový obrázok
platon.rado
Power user
Power user
Príspevky: 4757
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 00:00
Bydlisko: Brusno okr.Banská Bystrica
Vek: 46
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa platon.rado » 06 Apr 2009, 14:48

hej hej už som to prešiel dvakrát a nič no nič idem znova ale aj tak dík
0

Používateľov profilový obrázok
platon.rado
Power user
Power user
Príspevky: 4757
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 00:00
Bydlisko: Brusno okr.Banská Bystrica
Vek: 46
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa platon.rado » 06 Apr 2009, 14:49

platon.rado napísal:hej hej už som to prešiel dvakrát a nič no nič idem znova ale aj tak dík
ok mám
0

FoXo
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 11 Jún 2008, 00:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Vek: 36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FoXo » 23 Máj 2009, 22:53

Pani nebudem zbytocne zakladat nove vlakno tak to vtesnam do tochto.

Pri praci s Eaglom mi hocikedy uprostred padne. Zahlasi mi zname okienko Odoslat/Neodoslat program. Problem nastava ked spustim opat Eagle a chcem nacitat ulozenu schemu. Zahlasi mi:
Please contact CadSoft if you are sure that the file has been damaged (for instance due to disk problem or during file transfer), and that the file has not been edited with an ilegal copy of Eagle.

Eagle je samozrejma crack 5. 3. 0 je to sposobene toou cracknutou verziou?

Dikes
0

Používateľov profilový obrázok
Jacob989
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: 13 Mar 2008, 00:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jacob989 » 23 Máj 2009, 23:00

Ako inak ..používaj originálny soft, nebudeš mať problémy :wink:
0
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.

Používateľov profilový obrázok
ferrari10
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1096
Dátum registrácie: 24 Sep 2008, 00:00
Bydlisko: Stropkov, Prešov, Košice
Vek: 31

Príspevok od používateľa ferrari10 » 24 Máj 2009, 09:49

Pre tvoje použitie ti uplne stačí aj free verzia ktorá je dostupná na stranke www.eagle.cz myslimže teraz už je 5.6.0
0
Nikto učený z neba nespadol, ale hlúpych akoby zhadzovali.

FoXo
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 11 Jún 2008, 00:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Vek: 36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FoXo » 24 Máj 2009, 12:10

Jo jo uz som pouzil free 520 co som nasiel.
Ale tie stare schemy mi to neotvorilo aj tak sakra, no nevadi ved uz som ich prekreslil 6 krat 7 ma nezabije :)
0

FoXo
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 11 Jún 2008, 00:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Vek: 36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FoXo » 24 Máj 2009, 19:27

ferrari10 napísal:Pre tvoje použitie ti uplne stačí aj free verzia ktorá je dostupná na stranke www.eagle.cz myslimže teraz už je 5.6.0
Zistil som ze asi nestaci :) Free verzia tam sa da spravit asi len plosak 10x8 cm ak som sa niekde spravne docital :) A asi sa mi to aj potvrdzuje lebo viac mi nejde a ja potrebujem cca 40 cm. Teda ked davam aj suciastky tak nejde ale pokial kreslim bez suciastok tak to ide aj vacsi rozmer.
0

Používateľov profilový obrázok
ferrari10
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1096
Dátum registrácie: 24 Sep 2008, 00:00
Bydlisko: Stropkov, Prešov, Košice
Vek: 31

Príspevok od používateľa ferrari10 » 24 Máj 2009, 21:05

tak to maš pravdu ja som nevedel že potrebuješ take veľke rozmery tak potom si zakup originál pro ale ta ta vyjde na 300€
0
Nikto učený z neba nespadol, ale hlúpych akoby zhadzovali.

FoXo
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 11 Jún 2008, 00:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Vek: 36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FoXo » 24 Máj 2009, 21:45

Uz som pozeral tie ceny :)
Keby som v tom robil kazdy den, a potreboval na prof ucely tak je to ine, ale ked potrebujem len raz za cas si nieco spravit tak je to fakt ze veeelmi drahe :)

Ak mi viete poradit v BOARD ked spojim suciastky signalom a potom routom tak to ide ok ale neviem ako dosiahnut ked chcem spravit napriklad uzol, vtedy route sa neda pouzit aneviem ako to spravit. Iba ked tam dam PAD mi to ide :)

Edit: Tak uz viem pouzijem Wire. Myslel som si ze to ma inu funkciu ale vidim ze som si myslel zle :)
0

Používateľov profilový obrázok
Jacob989
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: 13 Mar 2008, 00:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

knižnica výkonových svoriek do EAGLE

Príspevok od používateľa Jacob989 » 31 Jan 2010, 16:30

Ahojte,

Takže zháňam knižnicu pre svorkovnice do DPS. Konkrétne 2-3 pinové skrutkovacie svorkovnice do DPS, 4qmm.

Ide to do DPS, kde sa bude pripájať 3x32A/400V prívod a bude sa nej merať prúd každou fázou. Ide o komerčný projekt, takže rady tipu nahraď to niečím iným sú mi k ničomu, potrebujem nejaké originálne knižnice a nemám moc času si ich nakresliť, tak sa pýtam vás, či ich niekto už nepotreboval a nekreslil.
Na stránkach cadsoftu a všade inde som nič nenašiel.


Ďakujem :wink:
0
Naposledy upravil/-a Jacob989 v 31 Jan 2010, 16:34, upravené celkom 1 krát.
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.

RETFIE
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 368
Dátum registrácie: 31 Mar 2009, 00:00

Príspevok od používateľa RETFIE » 31 Jan 2010, 16:34

Hnat 3x32A cez DPS je dost odvaha...
0

Používateľov profilový obrázok
Jacob989
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: 13 Mar 2008, 00:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jacob989 » 31 Jan 2010, 16:35

Je mi to jasné, to už mám vyriešené hrúbkou medi a prídavnou medenou pásovinou. Budú na nej prúdové transformátry a sigma/delta true RMS prevodníky...
0
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.

Používateľov profilový obrázok
Robio
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 5398
Dátum registrácie: 11 Sep 2007, 00:00
Bydlisko: Bratislava
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robio » 31 Jan 2010, 16:44

Použi FASTONy...aj keď mám doma 15kW menič kde sú napriek veľkému prúdu tiež svorky do DPS...sú perkne mohutné....také som v eagly nevidel...

Každopádne, knižnica je aj tak zbytočná...stačí vedieť rozteč tých svorkovníc a spraviť tam pady...
0
Ponukam: 3D tlac, CNC frezovanie, Kalibracia teplotnych cidiel, pre viac info SS.

Používateľov profilový obrázok
Jacob989
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: 13 Mar 2008, 00:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jacob989 » 31 Jan 2010, 16:54

Nad tým som tak isto rozmýšľal, ale ten prechodový odpor by robil šarapatu, musel by som ich zospájkovať dokopy. Vypadá to tak ako jediné riešenie.

Tie pady som vravel že sú mi k ničomu, je to komerčný projekt a nemienim sa zaň hanbiť, že si budem kresliť blbosti po plošáku. To nieje riešenie pre mňa vhodné... keď už sa zaoberám zariadením za tisíce € tak tam nebudem zmätkovať.
0
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.

RETFIE
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 368
Dátum registrácie: 31 Mar 2009, 00:00

Príspevok od používateľa RETFIE » 31 Jan 2010, 17:13

Jacob989 napísal:Tie pady som vravel že sú mi k ničomu, je to komerčný projekt a nemienim sa zaň hanbiť, že si budem kresliť blbosti po plošáku. To nieje riešenie pre mňa vhodné... keď už sa zaoberám zariadením za tisíce € tak tam nebudem zmätkovať.
no neviem neviem, ja keby som mal problem navrhnut si konektor na dps, asi by som sa do projektu "za tisice €" nepustal. kazdopadne si myslim, ze 32A na konektor do dps je velke susto.. mohol by si nam dat vykres toho konektora/svorkovnice?
0

Používateľov profilový obrázok
Jacob989
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Dátum registrácie: 13 Mar 2008, 00:00
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Vek: 33
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jacob989 » 31 Jan 2010, 17:46

Asi si zle čítal, ja nemám problém nakresliť si ho, problém je že nemám čas, dosť ma to súri :( Zas ma nepovažujte za začiatočníka, viem čo robím a čo je dobré/zlé ...

Rozhodol som sa nakoniec pre fastony a spájkovanie, jedna nemenovaná firma to tak robila na bočníkoch pre 50A takže to nieje až také zlé.
keď to bude hotové, uverejním to v sekcií môj výrobok.

Zatiaľ ďakujem.
0
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.

Napísať odpoveď
  • Podobné témy
    Odpovedí
    Zobrazení
    Posledný príspevok