pomoc s gerberom
Moderátori: Drakoush, Moderátori
Re: pomoc s gerberom
Vždyť objednávat nemusí. Ale jak jsem psal (a Ty taky) - takhle jednoduchou DPS má za hodinu nakreslenou v Eaglu včetně návrhu DPS a exportu do Gerberů.
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 00:00
- Vek: 29
No keď chce od nich gerbery priamo z ich programu, tak musí.
You can now request gerber files right from our software when ordering your PCBs! There is no longer any additional fee to request gerber files with your order. We do not currently offer gerber files without an order for PCB manufacturing.
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

-
maskrtnik01
- Ultimate člen

-
maskrtnik01
- Ultimate člen

este jedna otazka, tie dva subory zpakujem a nahrajem do do jlc? som to vyskusal a nespravilo mi to ziadny nahlad... ten co mam prvy od andreja152 bol archiv .rar a ten ked som tam nahral tak mi to hned spravilo nahlad a vyplnilo vsetko,rozmery vrstvy.... dakujem ze mate so mnou trpezlivost:-). robil to prvy krat...
0
Do JLC musíš nahrát gerber soubory. Soubory přímo z Eaglu umí tady : https://oshpark.com/
Jsou v americe a dělají vždy 3 exempláře. Na malé destičky jsou super, ale od určitého rozměru už pak cena stoupá moc rychle, tam je levnější Čína. Dodání většinou cca 2 týdny, takže o něco rychlejší, než z Číny (i když taky jak kdy). Dobré je u nich, že jakmile tam soubor s DPS (*.brd) uploadneš, vidíš hned konečnou cenu. Zkusil jsem tam vložit LM1 a vychází na $3,75. Pokud jsou oboje stejně velké, tak to bude stejná cena i za ty F10.
Jen je u nich třeba dát pozor, aby Ti pošta nevyčíslila podruhé DPH. To se mi jednou stalo. Což, těch asi 5 Kč bych oželel, jenže po mně chtěli 300,-Kč za vyřízení, což přesáhlo mnohanásobně cenu destiček včetně dvou DPH (toho původního i toho, co si pošta vymyslela k tomu), takže mě to pak stálo trochu lítání.
Jsou v americe a dělají vždy 3 exempláře. Na malé destičky jsou super, ale od určitého rozměru už pak cena stoupá moc rychle, tam je levnější Čína. Dodání většinou cca 2 týdny, takže o něco rychlejší, než z Číny (i když taky jak kdy). Dobré je u nich, že jakmile tam soubor s DPS (*.brd) uploadneš, vidíš hned konečnou cenu. Zkusil jsem tam vložit LM1 a vychází na $3,75. Pokud jsou oboje stejně velké, tak to bude stejná cena i za ty F10.
Jen je u nich třeba dát pozor, aby Ti pošta nevyčíslila podruhé DPH. To se mi jednou stalo. Což, těch asi 5 Kč bych oželel, jenže po mně chtěli 300,-Kč za vyřízení, což přesáhlo mnohanásobně cenu destiček včetně dvou DPH (toho původního i toho, co si pošta vymyslela k tomu), takže mě to pak stálo trochu lítání.
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

Zámerne som neexportoval gerbery, pretože som chcel, aby sa na to niekto najprv pozrel. Keď sú v pohode, export gerberov už je robota na 5 minút.
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

Ako som písal, je to robota na pár minút, ale čakám či nebudú pripomienky ku prekresleným dps od skúsených členov fóra.
0
Za mně snad jedině, že na desce F10 není použitá rozlitá zem, ale asi to není úplně důležité. Jinak asi nějaké vážnější připomínky.
Důležité by mohly být požadavky na rozměr desek a především umístění/rozmístění a pořadí vývodů, ale to si musí říct glastron sám.
Důležité by mohly být požadavky na rozměr desek a především umístění/rozmístění a pořadí vývodů, ale to si musí říct glastron sám.
0
za mna dobre. pozrel som si to v tom oshparku a super. rozmer vypada ze sedi. malo by to byt ok. vsak uvidime:-). poprosim sa tie gerbery nech to dam vyrobit. dakujem
0
-
maskrtnik01
- Ultimate člen

-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok