Uzemnit postel nebo ne?
Uzemnit postel nebo ne?
Něco pro debatu a zasmání. Zastavila mne sousedka (80 let), abych ji uřízl kousky lina . Že má kovovou postel a když je bouřka, že to má být na gumě. Neměl jsem chuť do hovoru, tak jsem vyhověl. A napadla mne situace: Jste na holém kopci, máte tam kovovou postel, ve které ležíte na pružinové matraci a je bouřka s blesky. Uzemnit nebo izolovat?
0
- zdenoeddie
- Power user
- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 00:00
- Vek: 23
Re: Uzemnit postel nebo ne?
Zalezi co na tej posteli chces robit.
0
Vacuum Madness!!!
https://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php? ... er%C3%A1ty
Keby mala pred osmičkou jednotku a bez tej nuly za ňou , tak by si bol asi zhovorčivejší a,, nepreřízl bys jenom linoleum.,,
Ale na tom kopci pri búrke by bolo asi bezpečnejšie zaliezť pod tú postel ako do Faradayovej klietky.
Ale na tom kopci pri búrke by bolo asi bezpečnejšie zaliezť pod tú postel ako do Faradayovej klietky.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
americký vedci potvrdili, že na uzemnenej posteli sa osoba stáva plodnejšia
0
- zdenoeddie
- Power user
Ja som zistil aj bez vedcov, ze po 10. poldeci je nutne zabezpecit postel pridavnym uzemnenim pravou nohou.
0
Vacuum Madness!!!
- Milos66
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 28 Sep 2013, 11:31
- Vek: 58
Hej a z druhej strany vedierko
0
PC = Foobar2k = S.M.S.L SU-9 PRO = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g + HIFIMAN ARYA Organic.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
The Mandalorian fan
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
The Mandalorian fan
- Milos66
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 28 Sep 2013, 11:31
- Vek: 58
Hej, lepšia, hlavne ak ju tam zabudneš týždeň
0
PC = Foobar2k = S.M.S.L SU-9 PRO = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g + HIFIMAN ARYA Organic.
The Mandalorian fan
The Mandalorian fan
- Merak
- Moderator
- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 45
neuzemňuj ju ale použi oddialený bleskozvod
aby si to mal aj s bleskom pri tých aktoch
aby si to mal aj s bleskom pri tých aktoch
0
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
No ak na nej (posteli, vy prasatá) len ležíš, tak si na jednom potenciále a nemáš problém, ale prúser by bol, ak by si sa posadil a spustil nohy na zem. Tiež by bol prúser, ak by si zaliezol pod ňu, pričom by si sa pridŕžal nohy, teda ten 5kov nápad nič moc!Harycek napísal:Něco pro debatu a zasmání. Zastavila mne sousedka (80 let), abych ji uřízl kousky lina . Že má kovovou postel a když je bouřka, že to má být na gumě. Neměl jsem chuť do hovoru, tak jsem vyhověl. A napadla mne situace: Jste na holém kopci, máte tam kovovou postel, ve které ležíte na pružinové matraci a je bouřka s blesky. Uzemnit nebo izolovat?
Takže ak do nej (postele, úchylovia) naskočíš, letmo bez dotyku so zemou, netreba zemniť!
0
ja som sa stretol s matracom z coho trcal jack kabel ale normalne od vyroby tak bol, je to vraj na uzemnenie, ale kde ho pichnut
0
- muziker
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 10 Mar 2009, 00:00
- Vek: 75
OK...vybúrili ste sa na samotnej posteli. Teraz ale ešte nezabudnite rozviesť či bude lepšie približovať sa k "neuzemnenej posteli" v papučiach s úmyslom ľahnúť si na ňu:
1,) s gumenými podrážkami (tu sa žiada posúdiť vodivú aj nevodivú gumu),
2.) s koženými podrážkami,
3.) či nebodaj i plastovými podrážkami....prípadne inými nemenovanými (? papundeklovými ? )
....a ako by to v jednotlivých prípadoch dopadlo napríklad pri takom náhodnom dotyku kovovej postele približujúcou sa obsluhou
1,) s gumenými podrážkami (tu sa žiada posúdiť vodivú aj nevodivú gumu),
2.) s koženými podrážkami,
3.) či nebodaj i plastovými podrážkami....prípadne inými nemenovanými (? papundeklovými ? )
....a ako by to v jednotlivých prípadoch dopadlo napríklad pri takom náhodnom dotyku kovovej postele približujúcou sa obsluhou
0
muziker
- Merak
- Moderator
do zásuvky do ľavej dierkyAxwell napísal:ja som sa stretol s matracom z coho trcal jack kabel ale normalne od vyroby tak bol, je to vraj na uzemnenie, ale kde ho pichnut
0
- zdenoeddie
- Power user
Mna by skor zaujimalo, aky naboj pri zasahu bleskom sa prenesie ak 2 osoby nie rovnakeho (alebo dnes je to uz aj tak vsetko jedno) pohlavia v urcitej pozicii tvoria plochou svojich telesnych schranok deskovy kondenzator, pricom jednu elektrodu tvori schranka kopirujuca rovinu postele a druhu schranka kopirujuca rovinu prvej elektrody v cyklicky sa meniacej vzdialenosti priblizne 0.5 az 20cm?
0
Vacuum Madness!!!
Ale len v prípade, že na nej leží svokra.Merak napísal:do zásuvky do ľavej dierkyAxwell napísal:ja som sa stretol s matracom z coho trcal jack kabel ale normalne od vyroby tak bol, je to vraj na uzemnenie, ale kde ho pichnut
Pettter- ved ja som mu nekázal bozkávať jej nohy.
Zdeno- na väčšiu vzdialenosť dielelktrikum nemáš?
Horšie by bolo, keby to bol náboj z manželovej deviny, keby sa práve vrátil domov.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
A ten org*sm** po vybití náboja zasunitím "jacka do štekra" !!!zdenoeddie napísal:Mna by skor zaujimalo, aky naboj pri zasahu bleskom sa prenesie ak 2 osoby nie rovnakeho (alebo dnes je to uz aj tak vsetko jedno) pohlavia v urcitej pozicii tvoria plochou svojich telesnych schranok deskovy kondenzator, pricom jednu elektrodu tvori schranka kopirujuca rovinu postele a druhu schranka kopirujuca rovinu prvej elektrody v cyklicky sa meniacej vzdialenosti priblizne 0.5 az 20cm?
0
- Merak
- Moderator
aj mňa to napadlomuziker napísal:....alebo do ľavej nosnej dierky ?
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 6 Odpovedí
- 710 Zobrazení