Ahojte, prišiel som si ku vám po radu, nakoľko som na internete nenašiel riešenie tohto problému. Po výpadku elektriky v byte elektrická rúra prestala fungovať. Na displeji mi ukazuje ( - - - C ), po výpadku je potrebne nastaviť čas, otočím gombíkom do prvej polohy, tak sa zasvieti svetlo v rúre ale následne keď chcem dať do polohy aby už hriala tak mi ukazuje tuto chybu. Nenašiel som čo to presne znamená, neviem čo by sa mohlo pokaziť kvôli výpadku napätia. Servisný technik po telefóne povedal že to je niečo softwarové a že oprava bude stáť 100E tak hľadám spôsob lacnejšej opravy.
Za každú radu som vďačný a vopred za ňu ďakujem
Whirlpool AKP 402 IX, chyba - - - C
Moderátori: mirosne, Moderátori
- StereoJack
- Stály člen
- Dátum registrácie: 04 Aug 2008, 00:00
- Vek: 34
Re: Whirlpool AKP 402 IX, chyba - - - C
0
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin(KUBO)
Pozdravuje Vás Martin(KUBO)
Nebuď lenivý a začni aktívne vyhľadávať. Napríklad podľa robert57 treba urobiť toto:
som urobil nasledovné: Vypol som napájanie - displej bol tmavý - čakal som asi 1 minútu.
Spolu som stlačil SET a OK a pri držaní tlačidiel som zapol elektrinu.
Na displeji bolo 88888 a Eur, vybral som Eurn pomocou tlačidla SET a potvrdil OK.
A fixya hovorí to isté, plus s rozšírením. Síce píšu o inom type, ale gabricha tvrdí že mu to pomohlo na APK402.
Skúsil si?
A za 100€ bude celkom dobrá párty.
som urobil nasledovné: Vypol som napájanie - displej bol tmavý - čakal som asi 1 minútu.
Na displeji bolo 88888 a Eur, vybral som Eurn pomocou tlačidla SET a potvrdil OK.
A fixya hovorí to isté, plus s rozšírením. Síce píšu o inom type, ale gabricha tvrdí že mu to pomohlo na APK402.
Skúsil si?
1
1
Ak sa ti to nepodarí, zdá sa mi že tá rúra má klasické ovládanie - termostat, a prepínač?
Ak áno, eliminuj elektroniku na spávny spôsob, a máš to.
Ak áno, eliminuj elektroniku na spávny spôsob, a máš to.
0
- StereoJack
- Stály člen
- Dátum registrácie: 04 Aug 2008, 00:00
- Vek: 34
Ahoj ďakujem pomohlo to, už rúra fungujeSani1 napísal: ↑04 Sep 2024, 12:46Nebuď lenivý a začni aktívne vyhľadávať. Napríklad podľa robert57 treba urobiť toto:
Skúsil si?
za ušetrene peniaze ďakujem presne podla navodu som išiel a podarilo sa
1
1
Tak to je fajn
Ale "šikovný" servisák, 100€ za dve minúty.
Ešte keby niekto vysvetlil, čo je Eur a Eurn, nech to má aj logiku.
Ale "šikovný" servisák, 100€ za dve minúty.
Ešte keby niekto vysvetlil, čo je Eur a Eurn, nech to má aj logiku.
0
Možno len prehliadnutý preklep
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.