LG 32LH2010 vadný panel?
Moderátori: mirosne, Moderátori
- miroja
- Power user
- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 62
LG 32LH2010 vadný panel?
Čaute.
Kamoš mi priniesol túto telku, že po zohriati sa rozsype obraz ako na fotografii. Na koľko percent tipujte na panel? Ide aj o to, či to ma vôbec význam púšťať do otvárania....
Kamoš mi priniesol túto telku, že po zohriati sa rozsype obraz ako na fotografii. Na koľko percent tipujte na panel? Ide aj o to, či to ma vôbec význam púšťať do otvárania....
0
- purdo
- Stály člen
- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 54
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG 32LH2010 vadný panel?
Ak mas mraziaci sprej, tak je to otazka par minut a zavadu najdes.
0
Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
- purdo
- Stály člen
Predavaju sa spreje na okamzite schladenie suciastky az na -55°C.
Ked sa zavada prejavuje az po zahriati, tak pockaj az sa zavada prejavi a potom postupne skusas ochladovat jednotlive vytypovane suciastky (kondenzatory, procesory a pod.)
Tuto zavadu typujem na studeny spoj, alebo vadu obraz. procesoru, pripadne driveru na displeji.
Sprejov je vela druhov, napr:
Ked sa zavada prejavuje az po zahriati, tak pockaj az sa zavada prejavi a potom postupne skusas ochladovat jednotlive vytypovane suciastky (kondenzatory, procesory a pod.)
Tuto zavadu typujem na studeny spoj, alebo vadu obraz. procesoru, pripadne driveru na displeji.
0
V Bratislave na Vajnorskej je predajna zdravotnicke potreby ´ tam som chodieval kupovat peamy ´ pinzety a predavali tam aj chladiaci sprej pre zubarov ´ ochladia spicu a dotykali sa zubov , ak mas v rodine zubara ma to dve vyhody ´ oprava zubov zadarmo a moze ti dat aj sprey ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
0
- rakato11
- Stály člen
- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 67
Já bych se nejdříve zaměřil na T-Con, sice závada v IO AS15 (AS19) se projevuje trochu jinak ale může se na modulu přehřívat jiný IO.
Pak bych se zaměřil na Main Board na hlavní procesor. Každopádně podle popisu závady se bude něco silně zahřívat což zjistíš v krajním případě dotykem prstu.
Pak bych se zaměřil na Main Board na hlavní procesor. Každopádně podle popisu závady se bude něco silně zahřívat což zjistíš v krajním případě dotykem prstu.
1
![Obrázok](./ext/steve/postreactions/images/emoji/like.png)
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
- miroja
- Power user
- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 62
Vdaka vsetkym za rady. Tak nakoniec ste ma presvedcili, ze predsa len tu telku otvorim....
Napadlo mi, ze na podchladenie suciatok by mohol pomoct aj sprej so stlacenym PB do zapalovacov. Ten vie vyparovanim tekuteho PB tiez pekne ochladit. len si musim dat pozor aby som nemal v dosahu otvoreny ohen
.
V kazdom pripade je to stara telka, este LED TV a ani neviem, ci zvlada MPEG4. O HVEC265-ke sa vtedy ani nechyrovalo, takze investicia casu do tejto telky bude asi skor do mojho poznania nez samotnej opravy.
Napadlo mi, ze na podchladenie suciatok by mohol pomoct aj sprej so stlacenym PB do zapalovacov. Ten vie vyparovanim tekuteho PB tiez pekne ochladit. len si musim dat pozor aby som nemal v dosahu otvoreny ohen
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V kazdom pripade je to stara telka, este LED TV a ani neviem, ci zvlada MPEG4. O HVEC265-ke sa vtedy ani nechyrovalo, takze investicia casu do tejto telky bude asi skor do mojho poznania nez samotnej opravy.
0
- purdo
- Stály člen
Ucinne, ale VELMI riskantne! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
0
- Andrej152
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 29 Júl 2013, 12:49
- Vek: 23
Pouzivam(pouzival som) Freeze 55 ci aky to je, je to 100% propan a moje zistenie je, ze plyn do zapalovacov funguje este lepsie.. akurat si treba vyrobit nadstavec aby to fucalo a treba mat otocenu nadobu smerom dole, inak mrazi este lepsie ako origo za 10 nasobnu cenu...purdo napísal: ↑07 Dec 2024, 21:09Predavaju sa spreje na okamzite schladenie suciastky az na -55°C.
mrazici-sprej-freeze-55-400ml-nevodivy-horlavy-55-c_1540468222.jpg
horsi propan akurat zanecha sem tam nejaky fliacok, co koniec koncov vzdy po oprave sa vycisti ipou
![Thanks :thanks:](./images/smilies/icon_thanks.gif)
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok