xbox one x, ake suciastky su na hdmi porte EGxxx
Moderátori: mirosne, Moderátori
xbox one x, ake suciastky su na hdmi porte EGxxx
a potom na dátových portoch su osadene nejake ochranne diody resp. transily alebo co to je ,? jeden je vylomeny ale nie mnou , dosku som dostal uz vymontovanu, ak je to iba prepatova ochrana tak by to malo fungovat aj bez toho.
0
- YellowJacket
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Feb 2012, 11:58
- Vek: 34
Re: xbox one x, ake suciastky su na hdmi porte EGxxx
Odpoved na prvu otazku je, ze to nie je ani positka, ani rezistor. Je to transil ( staci si vsimnit, ze je to pripojene jednym koncom na zem, takze ziadna poistka ). Premeraj ci nie je v skrate.
Odpoved na druhu otazku -bez toho to fungovat nebude, je to ferritova perla ( v podstate cievka ). Aj keby je chyba dosky inde, bez tohto aj tak nebudes mat obraz.
Odpoved na druhu otazku -
0
Naposledy upravil/-a YellowJacket v 13 Dec 2024, 22:57, upravené celkom 1 krát.
vsimol som si ze to ide na zem, slak je to transil tak nie je tak dolezity
tie cievky to mi nenapadlo aj ked vidno ze sa leskni ako ferit,
dik za radu
ale co vcul ?, skusit priamo prepojit, a dufat ze to nebude kat vplyv na signal napr nejake rusenie a pod ?
tie cievky to mi nenapadlo aj ked vidno ze sa leskni ako ferit,
dik za radu
ale co vcul ?, skusit priamo prepojit, a dufat ze to nebude kat vplyv na signal napr nejake rusenie a pod ?
0
uz si aj odpoviem, dobre si ma nav8edol co hladat, nasiel som to hdmi filtrr, este som to nepozrel pod mikroskopom, ale ak je to 4 pin teda dve cievky na ferite tak twm asi bude lepsie dat co tam patri.
Zaujimave ale je ze som nasiel foto z ineho fora kde
presne ta lava cievka chyba akoby vylomena, zeby schvalne od vyroby ?
a ten transil potom bude tiez v poriadku lebo na foto co som nasiel je tiez zo svetlym hnedym flakom ktory vyzerá akoby sa prehrial.
Zaujimave ale je ze som nasiel foto z ineho fora kde
presne ta lava cievka chyba akoby vylomena, zeby schvalne od vyroby ?
a ten transil potom bude tiez v poriadku lebo na foto co som nasiel je tiez zo svetlym hnedym flakom ktory vyzerá akoby sa prehrial.
0
- YellowJacket
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Feb 2012, 11:58
- Vek: 34
Oprava - teraz som si blizsie pozrel tu fotku, nie su to ferritove perly, ale taktiez transily. Ospravedlnujem sa. Takze bez tohto bude obvod funkcny, len datova linka nebude chranena.YellowJacket napísal: ↑13 Dec 2024, 21:39Odpoved na druhu otazku -bez toho to fungovat nebude, je to ferritova perla ( v podstate cievka ). Aj keby je chyba dosky inde, bez tohto aj tak nebudes mat obraz.
Cize funkcnost si mozes overit tak, ze prepipnes kazdu linku z hdmi portu k cipu kam smeruje a zaroven, ci dana linka nie je v skrate na zem. To iste aj s tym velkym transilom, ci nie je v skrate.
0
ano, mas pravdu, uz som to nasiel aj zo schemou,
bez toho by to potom malo fungovat az na riziko prepatia medzi tv a xbox, co moze nastat pri zapajani hdmi pri zapnutom tv.
bez toho by to potom malo fungovat az na riziko prepatia medzi tv a xbox, co moze nastat pri zapajani hdmi pri zapnutom tv.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 4 Odpovedí
- 2128 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa pocitujlasku
-