mam par rokov tieto detektory horlavych plynov a CO, a okrem dvoch pripadov kedy sa spustil jeden v kuchyni pri vareni kapusty na vine , ked zareagoval na alkoholove vypary nebol problem.teraz sa viackrat spustil z nicoho nic, ziadna aktivita v kuchyni
, otazka maju tie snimace obmedzenu zivotnost alebo treba hladat chybu v 3lektronike ? cidlo ma sietku takze prach, hmyz mozem vylucit,
detektor plynu - falosny poplach
Moderátori: mirosne, Moderátori
- taphome
- Stály člen

- Dátum registrácie: 27 Feb 2023, 12:05
- Vek: 65
Re: detektor plynu - falosny poplach
Podľa typu detekcie majú tieto snímače životnosť 3 až max. 8 rokov.
Pokiaľ je to informatívny prístroj, tak po 5 rokoch by som sa nevzrušoval nad náhodnými aktiváciami. Aj profi výrobky s predpísanou kalibráciou majú výrobcom stanovenú garantovanú životnosť na 5 rokov.
Pokiaľ je to informatívny prístroj, tak po 5 rokoch by som sa nevzrušoval nad náhodnými aktiváciami. Aj profi výrobky s predpísanou kalibráciou majú výrobcom stanovenú garantovanú životnosť na 5 rokov.
0
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Bezne detektory do tych 5 rokov.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
pozrel som ze tie senzory nie su drahe 2 - 4€, skusim zistit aky typ tam je pouzity, a vymenit.
0
u nas sa tiez v nejakej prevadzke pravidelne menili, pred rokmi som si nejake odlozil a nikdy som sa ktomu aby som vyskusal nedostal 
0
tak to su uz trocha starsie zo suciastok Tesla, odhadom cez 30 rokov ?,
az mi pride z tme novy senzor ,mq4 alebo mq5, neviem ci dat len na zemny plyn alebo aj lpg a ostatne horlave plyny, tak sa s tym starym sensorom pohram, ako som pozrel ma to v sebe vyhrievaci rezistorva potom dva nejake snimace s premenlivym odporom, som zvedavy ci sa detektor s novym senzorom dokaze nakalibrovat
az mi pride z tme novy senzor ,mq4 alebo mq5, neviem ci dat len na zemny plyn alebo aj lpg a ostatne horlave plyny, tak sa s tym starym sensorom pohram, ako som pozrel ma to v sebe vyhrievaci rezistorva potom dva nejake snimace s premenlivym odporom, som zvedavy ci sa detektor s novym senzorom dokaze nakalibrovat
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok