"Správa sledovaní"
Moderátori: zawin, Moderátori
- Tasman17
- Stály člen
- Dátum registrácie: 15 Okt 2009, 00:00
- Vek: 32
"Správa sledovaní"
Ak sa tu niečo podobné už nachádza, tak sa vopred ospravedlňujem, nenašiel som to...
"Správa sledovaní" mi nefunguje tak ako má. Keď som niekde prispel a zaujíma ma to, či tam niekto po mne prispel, tak som si dal "Sledovať tému". Keď nikto nič nepridá, tak to ta mám, ale akonáhle niekto prispeje tak mi to zmizne zo "Správa sledovaní"
Dalo by sa to napraviť???
Ďakujem
"Správa sledovaní" mi nefunguje tak ako má. Keď som niekde prispel a zaujíma ma to, či tam niekto po mne prispel, tak som si dal "Sledovať tému". Keď nikto nič nepridá, tak to ta mám, ale akonáhle niekto prispeje tak mi to zmizne zo "Správa sledovaní"
Dalo by sa to napraviť???
Ďakujem
0
Re: "Správa sledovaní"
Presne takto sa to správa aj mne....
Tiež by som bol rád,ak by sa to dalo nejako opraviť.

Tiež by som bol rád,ak by sa to dalo nejako opraviť.
0
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
a pri akej prilezitosti to zmizne? Akonahle niekto prida prispevok? Nepride vam ani e-mail upozornujuci vas na novy prispevok v teme?
a pri akej prilezitosti to zmizne? Akonahle niekto prida prispevok? Nepride vam ani e-mail upozornujuci vas na novy prispevok v teme?
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
U mňa presne ako popisuješ...zawin napísal:Ahojte,
Po pridaní príspevku...
A potom nepríde ani email.
Napríklad tak ako aj teraz ako si sem napísal......email prišiel....ale sledovanie sa už automaticky vyplo...
0
- Tasman17
- Stály člen
Tak tak, či je to moja téma alebo len niekde prispejem a dám sledovať tému, tak ju mám ešte medzi sledovanými. Ale ako náhle niekto prispeje za mnou, tak to zmizne spomedzi sledovaných. Aj toto som len náhodou objavil, že ste to tu komentovali...zawin napísal:Ahojte,
A ohľadom tých e-mailov, to som nevedel, mne nič nechodilo, ale už zistil som kde bol problém, mal som zle napísanú adresu, tak som to opravil, tak uvidím či to bude funguje. Ale mám otázočku, e-mail funguje iba ak som tému založil ja, nie? na iné témy kde som iba prispel, tam ma nebude upozorňovať e-mail, alebo sa mýlim? ale najlepšie, bude keď to vyskúšam
0
- Tasman17
- Stály člen
Už mám správny e-mail, a zatial mi neprišiel žiadnem e-mail, ktorý by ma upozornil, že niekto (v mojej) téme niečo prispel...
a prispeli tam už myslím, že traja, aj viac krát
a prispeli tam už myslím, že traja, aj viac krát
0
Pokaždej svojej novej odpovedi si zaškrtni v možnostiach: Upozorniť ma e-mailom na odpovede.No a potom by ti už maily mali chodit.
0
Ved tam nemôže byt velka chyba,včera to ešte perfektne fungovalo.
To ale nie je zrovna "košer" riešenie ...

0

- dxr
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 05 Aug 2013, 20:21
- Kontaktovať používateľa:
Tiez sa mi to nepaci na inych forach to staci zaskrknut raz a pokial sa neodskrkne checkbox
tak to drzi tu clovek oprati nieco v prispevku a zabudne zakliknut a moze editovat 3x
tak to drzi tu clovek oprati nieco v prispevku a zabudne zakliknut a moze editovat 3x
0