Ne každý sem na fórum chodí pravidelně a pravidelně se přihlašuje. Zvažte tedy prosím abyste toto zapnuli pro všechny nové uživatele ve výchozím stavu.
E-mailová upozornění nejsou zapnutá?
Moderátori: zawin, Moderátori
E-mailová upozornění nejsou zapnutá?
Na stránce https://svetelektro.com/Forum/ucp.php?i ... on_options mám odškrtnutá/vypnutá veškerá upozornění e-mailem, trochu pochybuji, že bych to vypnul. Díky tomu jsem nevěděl, že mi chodí nové příspěvky do mnou založeného tématu nebo nechodí upozornění na nové soukromé zprávy.
Ne každý sem na fórum chodí pravidelně a pravidelně se přihlašuje. Zvažte tedy prosím abyste toto zapnuli pro všechny nové uživatele ve výchozím stavu.
Také by mělo být zapnutí upozornění na odpovědi v mém diskuzním tématu ve výchozím stavu.
0
- rakato11
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 68
Re: E-mailová upozornění nejsou zapnutá?
Já jsem už psal do témy zde Nahlasovanie chýb, žádná odezva. Zmínil jsem se o mém problému v jedné z tém do které jsem přispíval že ač mám tuto tému označenou že jí chci sledovat a tím pádem při každém novém příspěvku dostat upozornění na e-mail tak taktéž jsem se nic nedozvěděl. Donedávna mi vše fungovalo až na nějaké drobné výjimky ale nyní ani ťuk.
Na jiných fórech funguje vše bez problému jenom zde jsou samé problémy. Třebas jsem si dal do podpisu něco (a nejsem zde sám takový) co se někomu nelíbilo a byl jsem zablokovaný. Asi bude nejlepší se zde na vše
Na jiných fórech funguje vše bez problému jenom zde jsou samé problémy. Třebas jsem si dal do podpisu něco (a nejsem zde sám takový) co se někomu nelíbilo a byl jsem zablokovaný. Asi bude nejlepší se zde na vše
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
Ja som to sice nikdy nepoužíval,ale idem to zapnúť a vyskúšame to.
Som zvedavý,ci mi pride email,ak pribudne prispevok.
Nefunguje to iba v pripade vlastných tém,nie iba prispevkov?
Trvalo mi skoro pol hodinu,kym som sa v nastaveniach vysomáril v tych položkách,kým som objavil kde zapnem e mail a aktualizujem ho.skoro som vymazal všetky nastavenia...
Tolko nejasných a nepochopiteľných zbytočností čo je tam......to nemohol vymyslieť normálny človek ...
Som zvedavý,ci mi pride email,ak pribudne prispevok.
Nefunguje to iba v pripade vlastných tém,nie iba prispevkov?
Trvalo mi skoro pol hodinu,kym som sa v nastaveniach vysomáril v tych položkách,kým som objavil kde zapnem e mail a aktualizujem ho.skoro som vymazal všetky nastavenia...
Tolko nejasných a nepochopiteľných zbytočností čo je tam......to nemohol vymyslieť normálny človek ...
1
1
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
- rakato11
- Pokročilý člen

Upozornění by mělo fungovat na jakékoliv téma ač už vlastní nebo jiného. Pokud někdo napíše odpověď do buď mého nebo jiného které sleduji (když napíšu do něčího tématu odpověď tak by se mělo automaticky dít že jej začnu sledovat) tak by mi měly začít chodit na mail upozornění což se neděje.Nefunguje to iba v pripade vlastných tém,nie iba prispevkov?
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
- zawin
- Administrátor

- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 36
- Kontaktovať používateľa:
Z pohladu serveru vyzerá že všetko je nastavené správne. Taktiež ja sám mam nastavenie sledovania témy a emaily mi chodia.
Nepadá vám to náhodou do spamu? Máte nastavený funkčný email?
Nepadá vám to náhodou do spamu? Máte nastavený funkčný email?
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- rakato11
- Pokročilý člen

Já se z toho picnu. Tak jsem to nyní zkontroloval a opravdu, všechny upozornění jsou ve SPAM složce.Nepadá vám to náhodou do spamu?
Díky za upozornění, snad se mi to podařilo v e-mailu správně nastavit a už mi budou chodit upozornění tam kde mají.
1
1
- rakato11
- Pokročilý člen

Tak už to mám v pořádku, upozornění už chodí jako dřív. 
0
- rakato11
- Pokročilý člen

Tak chvíli bylo vše v pořádku a opět problém. Zkontroloval jsem SPAM zda to opět nezačalo padat tam ale nic tam nemám. Překontroloval jsem nastavení ale nic podezřelého jsem nenašel.
0
To bude srandy,keď sa nám tu nakotia roboti a budu spolu debatovať.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
To je čudné,kam sa podeli tie dva príspevky,od nejakých ,,mimoňov,,na ktore som reagoval?
Škoda ze som neurobil printscreen,všimol si to niekto?
Alebo to odstránil moderator.
Alebo to odstránil moderator.
0
- rakato11
- Pokročilý člen

Máš pravdu, zmizly. Hned mi nějak neseděly svým vyjádřováním.
0
Už som sa zlakol,ze to zavinil ten Fernet,že sa mi to nejako priplietlo,ale si ma ukludnil, takže mám pocit,že nas nejaká AI testuje.Už sa to parkrát stalo,že som zaregistroval čudné prispevky.
Asi by bolo načase nejako to vedením fóra ošetriť, či tomu montovaniusa AI do fóra zabrániť,alebo necháme to tak a budeme debatovať aj s ňou.
Možno by to bolo aj celkom užitočné,mať tu takého chatgpt ,,poradcu,, zadarmo.Pravda len ak by bol užitočnejší,ako nemenovaný bývalý člen fóra,neviem si spomenuť na jeho nick.
Asi by bolo načase nejako to vedením fóra ošetriť, či tomu montovaniusa AI do fóra zabrániť,alebo necháme to tak a budeme debatovať aj s ňou.
Možno by to bolo aj celkom užitočné,mať tu takého chatgpt ,,poradcu,, zadarmo.Pravda len ak by bol užitočnejší,ako nemenovaný bývalý člen fóra,neviem si spomenuť na jeho nick.
0
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
5ko - to už si tu s nazbieranými 10k+ príspevkami ani nemrkneš... za hodinu ťa dobehnú...a za pár dní nebude stačiť server so svojim úložiskom
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
No čo,zavesím to tu na klinec,a budem iba sledovať,či niekedy využije aj niečo z mojich rád a ,,múdrostí,,
.
Ale aj tak by ma zaujímalo,či tie prispevky odstánil moderátor,alebo realny člen, alebo či sa ten,,votrelec,, sám dokázal spamätať a zdekoval sa,keď zistil,že je odhalený .
Ale aj tak by ma zaujímalo,či tie prispevky odstánil moderátor,alebo realny člen, alebo či sa ten,,votrelec,, sám dokázal spamätať a zdekoval sa,keď zistil,že je odhalený .
0

1