Keď to čitam,tak nerozumiem prečo sa mne na mobile práve stáva to, že keď otvorím nejakú tému,tak ma hodí na posledný príspevok, chvíľu stránka skacká ako koza na ľade,zmení farbu a až potom sa ustáli na poslednom príspevku .Ak sa chcem zorientovať v debate pred ním, musím naskrolovať hore,až kým nezistím čo som čital naposledy a potom čítať nasledujúce príspevky,kým prídem k poslednému.
Ešte jedna vec mi nejde do hlavy a neviem či je to nejakým nastavením v mojom mobile, alebo stránkou.
Keď zavriem stránku fóra posunutím do boku s obrazovky mobilu, pričom som mal zaškrtnuté ,,neodhlasovať,, aj tak po novom načítaní stránky pýta prihlásenie aj s heslami,hoci mám tiež zaškrtnuté,,pamatať heslá,,.
Ešte pamätám, že niekedy vyskočila tabuľka s heslami a stačilo kliknúť na tlačitko,,prihlásiť,, a bol som Niečo sa s tým robilo,alebo je porucha medzi mojimi okuliarmi a papučami

Nech neumriem blbý.Dik.
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.