Natrafil som náhodou na staršiu otázku v téme,ale pre úplnosť len doplním, že typ elmera neurčuje zákazník,ale o tom rozhoduje DS.
K predchádzajucej diskusii o vstavanom kontakte v IMS elmeri, ktorý spína HDO obvody,podla mojej skúsenosti,SSEd, požadovala zapojenie pomocného relatka na výstup HDO, až potom cez jeho kontakty sa mohli spínať ďalšie stykače pre blokované spotrebiče.
V podstate je to
rozumnejšie riešenie, pretože tými kontaktami sa môže spínať aj fáza a zároveň je elmer galvanicky oddelený a chránený pred nepredvídateľným stavom v náväznych obvodoch.
Zapojenie elektromera a HDO
Moderátori: Drakoush, Moderátori
Re: Zapojenie elektromera a HDO
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Privodna faza na kontakt stykac HDO (nie A1,A2) je jedno ci je L1, L2 ci L3 ? Mam teraz jeden stykac ktory je na bojler, privod berie z L3. Chcem k tomu paralelne dat dalsi stykac ktory by zopinal klimu na nizky tarif. Ta klima je napajana z L2 (to nie je podstatne). Jedna sa mi len o meranie spotreby na nizkej tarife, ci to je jedno z ktorej fazy alebo nie. VSE
0
HDO prepína meranie VT/NT pre všetky fázy súčasne, takže je jedno s ktorej fázy aky stykač čo napája,
ale ovladanie cievok by malo byť z jednej fázy.
ale ovladanie cievok by malo byť z jednej fázy.
2

Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 30 Odpovedí
- 5894 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa 5ko
-
- 4 Odpovedí