Ahojte, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc.
Potreboval by som zistiť niečo viac o motore viď. foto. Pri hľadaní podľa štítka (Typ-R45s) som nenašiel viacmenej nič. Vopred ďakujem.
"Identifikácia" Motora
Moderátori: Drakoush, Moderátori
-
- Power user
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 00:00
- Vek: 72
Re: "Identifikácia" Motora
Však na štítku máš všetko. Je to asynchrónny dvojrýchlostný motor štyri a dva polpáry, výkon 0,6 a 0,8 (a čosi) kW, do hviezdy na 3 x 380 V, trvalá prevádzka.
0
Druhotriedny nadriadený si nikdy nevyberie prvotriedneho ale treťotriedneho podriadeného.
Tie hodnoty áno videl som, pochopil. Motor je zo starej vŕtačky ktorá sa ku mne dostala, ale rozvody el. vedenia boli už v úbohom stave. Vŕtačka je dvojrýchlostná a prepínanie je riešene vačkovým vypínačom (prepínačom) 0-1-2. Kryt svorkovnice motora bol prasknutý a tým pádom mi nieje známe zapojenie resp. rozloženie prípojných skrutiek (svorkovníc). Ono inak by bolo vhodné nájsť celkovú schému zapojenia tej vŕtačky ale nakoľko je to starý kus, nemôžem sa ani dopracovať k typovému označenie toho stroja.
0
-
- Power user
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 00:00
- Vek: 72
A to je svorkovnica úplne vytrhaná, nedá sa z nej nič zistiť ? Pozri si dvojrýchlostné motory aspoň tuná: https://www.elektrolab.eu/blog/prehlad- ... ch-motorov , asi tak v polovici. A zmeraj aspoň ohmetrom, čo sa dá zmerať.
0
Druhotriedny nadriadený si nikdy nevyberie prvotriedneho ale treťotriedneho podriadeného.
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 10 Máj 2009, 00:00
- Vek: 29
Nenašla by sa fotka tej vŕtačky? Niekto by ju mohol spoznať. Ja mám napríklad dvojrýchlostný motor na V23A.
0
Bolo mi povedané že je to V20 ale tá by mala byť stlpova a táto je nejaký hybrid. 

0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 14 Odpovedí
- 1602 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa mr.dred
-