varná doska a el.rura v jednej zasuvke
Moderátori: Drakoush, Moderátori
varná doska a el.rura v jednej zasuvke
Zdravim,potrebujem zapojiť plynovú varnu dosku a el.ruru.Prikony cca 30W+2900W,hlavne ma zaujíma možnosť zapojenia na jeden B16A istič a dvojzasuvku ,alebo budem musieť previesť ešte jeden kabel pre varnu dosku zvlášť( len zapaľovanie horakov).Nerobím bytovú elektroinstalaciu,preto sa informujem takto.vdaka
0
Re: varná doska a el.rura v jednej zasuvke
Použij vzhledem k příkonu trouby kvalitní dvojzásuvku, zapoj a používej. Hlavně žádnou rozdvojku. Odběr zapalování plynové desky je o ničem. Také to tak mám.
0
Rozdvojka ani pláne nieje,skôr som myslel na ruru dat zásuvku s vývodom,alebo sporakovu,na varnu dosku dať na kábel vidlicu(to ešte preberiem s výrobcom),prípadne ich spolu zapojiť v sporakovej zásuvke(ale to je asi blbosť).Rúra aj sporák sú na 230V .
0
Kábel od varnej doske spoj vo svorkovnici rúre, a odtiaľ 3*2.5mm2 Cu do zásuvke...
0
Asi ja by som tiez tak riesil , ale je tam par " ale " .
0
cca tam mas prikon podla toho co pises 3000W coz je priblizne nejakych nieco cez 13A ak tam mas 16A istic typu B a 2.5 cyky tak v pohode to zapalovanie je zanedbatelne...
Samozrejme tieto veci sa nedavaju cez nejake predzlovacky a spol, len na priamo alebo cez zasuvku asi tak..
Samozrejme tieto veci sa nedavaju cez nejake predzlovacky a spol, len na priamo alebo cez zasuvku asi tak..
0
Melm-
Keď to niekto spraví poriadne, tak (ako bývalý záručný servisák hovorím) nie.
Ak niekto bude tam motať izolačnú pásku, nechá otvorený krit, a podobné pi....ny, tak určite bude problém.
Keď to niekto spraví poriadne, tak (ako bývalý záručný servisák hovorím) nie.
Ak niekto bude tam motať izolačnú pásku, nechá otvorený krit, a podobné pi....ny, tak určite bude problém.
0
Dosť by pomohlo, ak by si dal presný typ spotrebičov.
Vo všeobecnosti, ako už ti písali, jeden 16A istič bude dosť pre varnú dosku aj pre rúru pri tom uvedenom príkone.
Určite by som dal dvojzásuvku a jedna zástrčka rúra, druhá platňa. Je to jednoduché, jednoducho rozpojiteľné, cena pár eúr a žiadna dilema so zárukou.
Vo všeobecnosti, ako už ti písali, jeden 16A istič bude dosť pre varnú dosku aj pre rúru pri tom uvedenom príkone.
Určite by som dal dvojzásuvku a jedna zástrčka rúra, druhá platňa. Je to jednoduché, jednoducho rozpojiteľné, cena pár eúr a žiadna dilema so zárukou.
0
budvar10 áno tie zásuvky sú pre mňa najlepšia alternatíva,a minimálne varná doska cez normálnu zásuvku na vidlicu,keďže obe sú od výrobcu na W,a ten dodáva bez koncových vidlic.len sa uisťujem aby som nespravil blbosť
Doska TGML660NG
Rúra : OMK58CU1SB
Inak vďaka všetkým za pomoc
Doska TGML660NG
Rúra : OMK58CU1SB
Inak vďaka všetkým za pomoc
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok