chcem doplnit prudovy chranic pre rozvod v kupelni, 2 zasuvky jedna pracka druha pri umyvadle. V rozvadzaci uz nemam miesto, musel by som cele prerabat, tak mi napadlo dat ho hore ku krabici zo svorkovnicou.Co je lepsie, bezpecnejsie, takto alebo radsej ku hlavnemu rozvadzacu tj k ostatnym isticom kde je zem.svorkovnica ?
na pracku som dal zatial taky zasuvkovy ale nezda sa mi, pri testovani mi to vyhodilo hlavny istic. podobny od ineho vyrobcu funguje lepsie, vypne iba chranic.
prudovy chranic kupelna
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- Merak
- Moderator
- Dátum registrácie: 10 Júl 2012, 22:04
- Vek: 45
Re: prudovy chranic kupelna
tak si dajte namiesto každého ističa kombinovaný 1MOD RCBO a nemusíte hľadať miesto navyše pre RCD
OEZ vyrába také, čo vyhovujú ja našim požiadavkám
OEZ vyrába také, čo vyhovujú ja našim požiadavkám
0
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si dvakrát na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať
Re: prudovy chranic kupelna
no keby som skor vedel
, menil som totiz vsetky istice lebo povodne mi pan "majster" elektrikar dal tri rozne typy, ktore ani nepasovali na 3f listu.
ale ten kupelnovy by som mohol vymenit ak rozmerovo napasuje na listu, povodne som mal tu 3fazovu na striedacku L123, teraz to mam vsetko na 1fazu kvoli FVE, lebo cely dom ide na 1 fazovu FVE,

ale ten kupelnovy by som mohol vymenit ak rozmerovo napasuje na listu, povodne som mal tu 3fazovu na striedacku L123, teraz to mam vsetko na 1fazu kvoli FVE, lebo cely dom ide na 1 fazovu FVE,
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok