zásuvky - identifikácia problému
Moderátori: Drakoush, Moderátori
zásuvky - identifikácia problému
Ahojte, sused má problém, vyhodi mu istič B16 od zásuviek. Nevyhodí ho hneď ale až po cca 5 minutách. Keď som meral prúd, nameral som odber 0,4A, bol tam zapojený aj kotol. Ten som odpojil aby som vylúčil závadu, prečo vyhodí istič. Po odpojení odber 0A a po cca 5 minutach lup a vyhodený. Čo by to mohlo byť, že nulový odber a vyhodí ho. Prepokladám, že po včerajšom snežení niečo zamoklo, ale nič som nevidel na prvý pohľad. Napadá vas niečo ?
0
Re: zásuvky - identifikácia problému
Možno nejaký prevŕtaný kábel, buď zlý istič (stávalo sa-mechanycká závada)...
0
prevrtaný kábel určite nie, lebo nerobilo sa nič v poslednej dobe.
0
- purdo
- Stály člen

- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 55
- Kontaktovať používateľa:
Hreje sa ten istic, alebo niektory tesne vedla neho?
0
Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
Myslieť, znamená hovno vedieť
Zaujimave , presne tento problem vyriesila zena , volala mi z chalupy , ze obcas jej vyhodi jeden istic , nahodou bola v jednej izbe a pri jednej zasuvke , co bola len predlzovacka , nic na druhom konci ..pocula to zname “ lup” od zasuvky … vytiahla predlzovacku a zastrcka bola okolo kolikov uplne cierna … ta to mala na svedomi , zaliata zastrcka … putovala do kontajnera .
0
Sú dve moznosti.
Postupne odpajať vsetko pripojené na ten okruh,
Alebo odpojiť všetko a zapajať postupne s zistiť čo to sposobuje.
Ak ho vyhodí aj pri odpojenej všetkej zaťaži,tak je problém v zásuvke,alebo prívodnom vedení alebo ističi.
Postupne odpajať vsetko pripojené na ten okruh,
Alebo odpojiť všetko a zapajať postupne s zistiť čo to sposobuje.
Ak ho vyhodí aj pri odpojenej všetkej zaťaži,tak je problém v zásuvke,alebo prívodnom vedení alebo ističi.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Istič sa nehreje, ani vedľajšie. Záťaž nie je žiadna zapojená a vypadne to. Ešte skúsim rozdeliť v polovici zásuvky, snáď zistím kde je problém.
0
Jestli má instalaci v "husím krku" a některá větev vede až na půdu (nebo někam ven), může to dělat zkondenzovaná voda v trubce. Stačí zatěsnit na půdě, aby se nedostával studený vzduch do trubky.
0
Inštalácia je zamurovaná, žiaden krk, odpojím polovicu obvodu a snáď sa príde na príčinu
0
Na ističi odpoj ten jeden drôt, a zdvihni istič, zbadaš čo sa stane.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 2 Odpovedí
- 3072 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa bum
-