Čo dobrého v TESCU?
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Čo dobrého v TESCU
fery66 , dakujem za upozornenie .... mea culpa ..... malí " lapsus lingua " .
0
V pohode... Občas sa "zadarí" malý (možno lepšie malé) lapsus linguae...enigma napísal:fery66 , dakujem za upozornenie .... mea culpa ..... malí " lapsus lingua " .
0
- dxr
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 05 Aug 2013, 20:21
- Kontaktovať používateľa:
No v podstate by si mohol mat ciastocne pravdu ale bol si pozret Carefour inak haluz (nieje pre slabe povahy)jezevec napísal:Celé vlákno je vlastně nesmysl, v TESCU nejsou dobré ani rohlíky.
Ono v TESCU maju zase dobre otvaracie hodiny. Kde inde sa da nakupit o druhej v noci ked cloveka
zobudi nakupna horucka
Inak teraz tam mali vysavac Zanussi 1600W okolo 36eur - no na vysavanie auta staci az na tie sacky.
Rozhodne to saje lepsie ako tie baterkove hracky co skor odfukuju prach do tvare.
0
hej, tie hodiny sú fajn.. kde inde by som mohol kúpiť o pol tretej ráno mikrovlnku USB kábel a pivo, kukali na nás unavené predavačky že či nám nedre.
0
- dxr
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 05 Aug 2013, 20:21
Ludia co si nechcu nicit lepsiu okruznu s listou na bordel drevo ma teraz TESCO taku malu okruznu pilu za 21e.
Na rezanie palety a podobneho odpadu do piecky to staci. Nieco taketo. A maju tam vo velkom Vianoce nastastie bez kolied
V TESCU som objavil bielu fixku CENTROPEN velmi dobra vecicka od pneumatik az po popisovanie predneho panelu
takato http://www.ascsro.sk/katalog/centropen- ... -permanent
Pilu som nekupil. Mam inu a lepsiu s listou. Ale niekto mi posla anonymne obrazky kedze si ju kupil.
Na palivove drevo (latky palety a pod) vraj postacuje.
Na rezanie palety a podobneho odpadu do piecky to staci. Nieco taketo. A maju tam vo velkom Vianoce nastastie bez kolied
V TESCU som objavil bielu fixku CENTROPEN velmi dobra vecicka od pneumatik az po popisovanie predneho panelu
takato http://www.ascsro.sk/katalog/centropen- ... -permanent
Pilu som nekupil. Mam inu a lepsiu s listou. Ale niekto mi posla anonymne obrazky kedze si ju kupil.
Na palivove drevo (latky palety a pod) vraj postacuje.
0
- acheruspd
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Júl 2010, 00:00
- Vek: 30
nemate niekto skúsenosti s tým búracím kladivom z tesca(vrtačka)?chcel by som ho to tehly a občas do panelu
0
{:-) elektro údržba priemyselných strojov,výrobných zariadení a liniek,elektroinštalácie..proste všetko do čoho vstupuje alebo z toho vystupuje elektrika je moje zameranie v niečom schovám ja teba a v niečom schováš ty mňa{:-)
- Drakoush
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
- Vek: 29
Na túto tému sa tu toho povedalo hodne. Hľadaj.
0
Odkupujem zaujímavé meracie prístroje. Ponuky mailom alebo SS.
Ja som ho kupil pred ca 5 lety. Na obcasne male roboty doporucujem, ako vrtacku do betonu vrele doporucujem.acheruspd napísal:nemate niekto skúsenosti s tým búracím kladivom z tesca(vrtačka)?chcel by som ho to tehly a občas do panelu
Prilozene vrtaky su (alebo alespon boly) prekvapivo kvalitne.
0
Samozřejmě, že dědeček nemá kapesní hodinky poháněné elektřinou. Takový nesmysl si může vymyslit jen Saturnin. (Zdenek Jirotka, 1942)
Re: Čo dobrého v TESCU?
dnes som si kúpil tablet Lark 7i WIN za 32,50 , mali aj za 20€, ale až taký masochista niesom
0
- cool-zool
- Zaslúžilý člen
- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 55
Re: Čo dobrého v TESCU?
Dobrá pripomienka ! čo dobrého v NAY , merkury market atd....
Mohli by sa tie témy spojiť do jednej s názvom ,, Čo zaujímavého v supermarketoch ???
Mohli by sa tie témy spojiť do jednej s názvom ,, Čo zaujímavého v supermarketoch ???
0