Pocas nocnej prechazdky v Hyper TESCU
Som si kupil 5m predlzovacku s koncovkami (podobna) za 20 centov idem robit DIPOL antenu k hluchemu SDRku
To ani ked by som chcel vyrobit nespravim za tu cenu
A stuplne do usi za nejakych 0.99centov len podotykam ze som nehladal ziaden KOSS len odposluch k radiu
aby som neobtazoval ludi ked cestujem v dobytcom vagone pripadne neobtazovali oni mna
stymi rap-hip-hop vecami cez prehuleny piezak z mobilu.
A kedze som vcera odhodil z rebrika karbosku ktora letela ako Murfy vypocital presne na 220V kabel a ja hned z rebrika za nou
tesne vedla toho kabla tak som uvazoval ze zoberiem na nicenie/rezanie 19e karbosku 220V/900W 125mm s kotucom

Kedze sa drzi celkom dobre (testoval som) ma celkom dobry gummeny obal predlzenu rucku vhodnu do stojana
a nesmyka sa ako ta co zahodil.
Otom ako cinan robi karbosku napisem clanok srobik zaliaty 4mm v plaste drzi uchyt rucky hodim fotky
keby ze nemam ochranu oci usi a stit tak mam ciarku na cele ako klingon.
Bola to Baumaxova karboska dovolim si povedat ze to TESCO je o 2 triedy inde. tak dufam ze na trubky vydrzi aspon 5 rokov.
A kedze mali nejaky Samsung TESCO mobile Akcii s vibracnym zvonenim (naletujem sa na motorcek) tak som ho zobral ze si spravim
take Ruske GSM rele - preco ruske no oni pouzivaju PIR detektor na zopnutie kontaktov ja motorcek

V zime ked ideme z kopca do chaty nech ju vyhreje to bude stacit.